24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Partida Poli Iaşi - Pandurii a fost amânată

Fotbal: Partida Poli Iaşi – Pandurii a fost amânată

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, marţi, că meciul dintre Politehnica Iaşi şi Pandurii Tg. Jiu, din etapa a 14-a a Ligii I, nu se va mai disputa vineri, aşa cum era stabilit, ci marţi 24 noimebrie, informează NewsIn.
"Am fost înştiinţaţi de LPF că meciul a fost amânat şi cred că este o decizie justă. Suntem mulţumiţi, pentru că vineri nu se putea juca. În acest fel, antrenorul nostru are câteva zile în plus pentru a aduce echipa la parametrii fizici optimi, după ce antrenamentele au fost oprite din cauza carantinei", a declarat vicepreşedintele lui Poli Iaşi, Pavel Hodea, pentru NewsIn.
Iniţial, întâlnirea dintre cele două formaţii trebuia să aibă loc vineri, de la ora 18:00, dar după ce ieşenii au lipsit de la antrenamente mai mult timp pentru că unul dintre jucători, Cornel Buta, a fost diagnosticat cu gripă porcină, ambele echipe au făcut presiuni pentru ca partida să se amâne.
Această posibilitate nu a fost luată în calcul în primă instanţă, dar LPF şi postul care va transmite acest joc au decis să amâne meciul care se va disputa pe stadionul Emil Alexandrescu. Partida este programată tot de la ora 18:00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS