21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGheorghe Dinică are bronhopneumonie, dar este în stare stabilă

Gheorghe Dinică are bronhopneumonie, dar este în stare stabilă

Gheorghe Dinică este internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca cu diagnosticul bronhopneumonie, iar starea lui actuală este stabilă.
“Diagnosticul formulat ca urmare a unor analize şi investigaţii recente este bronhopneumonie cu proces pneumonic stâng cu sepsis sever şi determinări multiorganice. Starea generală actuală este stabilă. Gheorghe Dinică se află sub tratament complex în continuare care presupune suport hemodinamic, ventilator, renal şi antibioterapie cu spectru larg şi imunostimulare”, a declarat prof. dr. Mircea Beuran, managerul Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca.
Soţia marelui actor, Gabriela Dinică se află în permanenţă la spital. "Mulţumesc tututor celor care s-au interesat de starea soţului meu, mulţumesc pentru grija pe care au avut-o şi o au în continuare. Însă îi rog pe reprezentanţii presei să ne acorde nouă, familiei şi medicilor, spaţiul şi liniştea de care avem nevoie pentru tratarea în cele mai bune condiţii a soţului meu. Orice informaţii care se propagă în mod eronat nu pot decât să ne facă rău, vom face cunoscute detaliile corecte, sigure, referitoare la starea de sănătate a soţului meu de fiecare dată când le vom avea, pentru ca astfel publicul să fie corect înştiinţat. La spitalul Floreasca s-a strâs floarea medicinei româneşti, cei mai buni specialişti fac tot posibilul să îl îngrijească pe Gheorghe şi sperăm că totul va fi bine", a spus soţia actorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII