15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateZilele Craiovei aduc restricţii în trafic

Zilele Craiovei aduc restricţii în trafic

Primăria a anunţat restricţionarea traficului rutier în câteva zone ale municipiului, această măsură fiind luată pentru buna desfăşurare a manifestărilor ocazionate de sărbătorirea celei de-a XIII-a ediţii a Zilelor Craiovei. Astfel, pentru montarea scenei unde se va desfăşura concertul folcloric din cartierul Craioviţa Nouă, circulaţia rutieră se va închide pe bulevardul Tineretului, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu strada George Enescu, respectiv intersecţia cu strada Magnoliei şi accesul la supermarketul Kaufland, începând cu 23 octombrie, ora 00.00, şi până pe 24 octombrie, ora 12.00.
De asemenea, pe 23 octombrie, între orele 14.00 şi 22.00, circulaţia rutieră va fi închisă pe bulevardul Tineretului, între intersecţia cu bulevardul Oltenia (zona Materna) şi intersecţia cu strada Magnoliei, dar şi pe strada George Enescu, între intersecţia cu bulevardul Tineretului şi cea cu bulevardul Oltenia. Traseele de autobuze vor fi ajustate corespunzător restricţiilor impuse, iar traficul rutier în aceste zone va fi deviat pe arterele adiacente.
În plus, începând cu 22 octombrie, ora 00.00, şi până pe 26 octombrie, ora 24.00, circulaţia rutieră se va închide şi pe strada Popa Şapcă şi strada A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Arieş şi cea cu strada Unirii, pentru amplasarea corturilor meşteşugarilor şi comercianţilor care vor fi prezenţi la sărbătoarea Zilelor Craiovei 2009.
Primăria solicită cetăţenilor municipiului să nu parcheze autoturismele pe bulevardul Ştirbei Vodă şi pe străzile Bucovăţ şi Banu Stepan, în imediata vecinătate a parcului, pentru a nu se crea ambuteiaje în trafic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

32 COMENTARII