5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Decizia TAS în cazul Mutu a fost suspendată

Fotbal: Decizia TAS în cazul Mutu a fost suspendată

Impresarul Victor Becali a declarat, luni seară, că Tribunalul Federal al Elveţiei a dat o decizie de suspendare temporară a hotărârii TAS, prin care atacantul Adrian Mutu era obligat la plata unei daune în valoare de 17 milioane de euro către clubul Chelsea.
"Nu avem nici noi prea multe date în momentul de faţă. Din ce am înţeles de la avocaţii noştri, este o decizie de suspendare temporară a deciziei TAS, luată azi de Tribunalul Federal al Elveţiei. Noi acum ne judecăm cu Chelsea la Tribunalul Federal şi nu la TAS. La TAS nu se mai poate ataca în niciun fel acest caz. Repet însă nu am multe informaţii, trebuie să vedem şi noi exact actul şi să discutăm pe îndelete cu avocaţii noştri. Cel mai probabil mâine vom afla exact situaţia deciziei luate azi de Tribunalul Federal", a spus Victor Becali.
Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat, la 31 iulie, că a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotărât, la 7 mai 2008, că jucătorul trebuie să plătească clubului Chelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS