10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident mortal pe DN 7

Accident mortal pe DN 7

Un grav accident rutier s-a petrecut în această dimineaţă la intrarea în Orăştie, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un microbuz în care se aflau nouă persoane. O persoană a murit, iar alte patru sunt rănite. Circulaţia pe DN7 între Orăştie şi Deva a fost întreruptă timp de trei ore. În urma impactului şoferul autoturismului a murit pe loc iar soţia sa, grav rănită, împreună cu celelalte victime au fost transportate la Spitalul Municipal din Orăştie.
Conform Centrului Infotrafic, conducătorul autoturismului Volkswagen Golf, Gheorghe Furdui, de 51 de ani, din comuna Recea, judeţul Braşov, a pierdut controlul volanului, din cauza oboselii, ajungând cu maşina pe contrasens, unde a lovit frontal un microbuz care avea la bord opt pasageri.
În accident au mai fost implicate două autoutilitare care transportau marfă şi care au ajuns în şanţ. Din cauza acestui accident, poliţiştii au deviat circulaţia pe Drumul Judeţean Rapolt-Gioagiu. Circulaţia pe DN 7 a fost reluată în urmă cu câteva minute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS