16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBCR îşi protejează clienţii împotriva riscului şomajului

BCR îşi protejează clienţii împotriva riscului şomajului

Banca Comercială Română (BCR) oferă, începând de azi, clienţilor săi care contractează un credit de nevoi personale posibilitatea să îşi protejeze veniturile prin achiziţionarea unei asigurări complexe. Această asigurare acoperă, printre altele, şi riscul de a rămâne şomer.
Asigurarea complexă este un nou produs oferit de către BCR Asigurări de Viaţă şi este disponibil prin intermediul agenţiilor BCR din toată ţara, alături de creditul de nevoi personale fără garanţii, Divers BCR. Poliţa de asigurare acoperă următoarele riscuri:
– invaliditate totală şi permanentă,
– incapacitate temporară de muncă,
– pierderea involuntară a locului de muncă.
Asigurarea complexă este oferită clientului în momentul semnării contractului de credit. Indemnizaţia de asigurare este plătită de către BCR Asigurări de Viaţa Vienna Insurance Group SA. În cazul producerii evenimentului asigurarea acoperă:
– pentru invaliditate totală şi permanentă: soldul Total al Creditului  la data apariţiei evenimentului;
– pentru incapacitate temporară de muncă: valoarea a 6 Totaluri lunare de plată pe eveniment şi nu poate depăşi valoarea a 24 Totaluri lunare de plată pe întreaga durată a asigurării;
– pentru pierderea involuntară a locului de muncă: valoarea a 9 Totaluri lunare de plată pe eveniment şi nu poate depăşi valoarea a 24 Totaluri lunare de plată pe întreaga durată a asigurării;
Suma asigurată în cazul invalidităţii totale şi  permanente, a incapacităţii temporare de muncă şi a pierderii involuntare a locului de muncă reprezintă valoarea creditului oferită clientului, menţionată în Contractul de Credit.
Asigurarea complexă nu exclude asigurarea de deces pentru creditat, care este, în continuare, oferită gratuit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU