17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVarietate de produse la Contex 2009

Varietate de produse la Contex 2009

Îmbrăcăminte de vară în culori calde şi în combinaţii de dantelă, in, vâscoză, mătase, toate la preţuri de producător. Aceasta este oferta cu care vin expozanţii la ediţia de vară a Contex 2009.

Începând de ieri, foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ este, pentru patru zile, gazda primei ediţii de vară a manifestării expoziţionale Contex. „Aceasta este cea de-a zecea ediţie a acestui eveniment, dar prima de vară. La Contex participă 33 de producători şi comercianţi de confecţii, pielărie, marochinărie şi încălţăminte din toată ţara, care expun atât colecţii noi, la preţuri de producător, cât şi produse la oferte speciale“, a declarat George Moţăţăianu, directorul Direcţiei Relaţii şi Practici Camerale din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) „Oltenia“, organizatorul evenimentului. Acesta a explicat că s-a decis organizarea unei ediţii de vară a Contex atât pentru a diversifica oferta de produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte în toate anotimpurile, cât şi pentru a se alinia trendului naţional de a se organiza astfel de evenimente în fiecare anotimp.

„Participăm pentru a avea clienţi noi şi pentru imagine“

Prin participarea la astfel de evenimente, expozanţii încearcă să-şi găsească distribuitori pentru produsele lor în toată ţara. „Căutăm colaboratori pentru vânzări en-gros“, acesta este unul dintre afişele postate de un comerciant prezent la eveniment. Chiar dacă nu au afişat un anunţ asemănător, şi alţii doresc colaboratori. „Avem şi magazine de desfacere pentru produsele noastre. Participăm la astfel de evenimente pentru a avea clienţi noi, pentru imagine (atât a produselor, cât şi a brandului), dar şi pentru a găsi colaboratori noi“, a precizat Daniela Cotoi, unul dintre comercianţi.

Ofertă diversificată cu preţuri de producători

Oferta expozanţilor pentru vizitatori este diversificată, produsele comercializate făcând parte din ultimele colecţii, astfel că îmbrăcămintea este în culori calde (predominant alb, lila) şi în combinaţii de dantelă, broderii, in, vâscoză, mătase. De altfel, mulţi dintre expozanţi lucrează pentru export. În ceea ce priveşte preţurile practicate, acestea sunt cele de producţie. Puteţi găsi pantofi bărbăteşti şi de damă, din piele, la preţuri începând de la 35-50 de lei, cămăşi de damă – de la 25 de lei, cămăşi bărbăteşti de bumbac – de la 30 de lei. Preţul rochiilor porneşte  de la 60 de lei, al fustelor, de la 30 de lei, pantalonii pot fi cumpăraţi cu preţuri de la 10 lei, iar tricourile şi maiourile – de la 10 lei. De asemenea, mai puteţi găsi costume de damă – de la 90 de lei, costume de bărbaţi – de la 125 de lei, costume de baie – de la 25 de lei.
La mare căutare printre vizitatori erau însă coşurile cu marfă redusă, de unde cei interesaţi puteau să achiziţioneze diverse produse (fuste, bluze, cămăşi, tricouri, rochiţe), la preţuri cuprinse între 5 şi 20 de lei (în funcţie de oferta fiecărui expozant). Partea bună este că unii comercianţi sunt dispuşi să negocieze.
Contexul de vară este deschis zilnic, în intervalul orar 10.00-19.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII