10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTabla buclucaşă de la PDL Gorj

Tabla buclucaşă de la PDL Gorj

O tablă cu însemnări privind organizarea alegerilor europarlamentare a fost descoperită în sediul PDL Gorj de către o echipă a unei televiziuni locale din Târgu Jiu. Însemnările surprinse pe tablă de către cameramanul postului RTV pot fi indiciile unor acţiuni de fraudare a alegerilor. "Să începeţi transportul cât mai devreme", "Să realizaţi peste 60% din normă înainte de prânz", sunt câteva indicaţii de pe tabla din sediul PDL Gorj care duc cu gândul la acuzaţiile de turism electoral care au fost lansate liderilor portocalii de către conducerea PSD Gorj.
"Rezolvaţi problema… din primele voturi (zece pe secţie). Responsabilii BP verifică personal lista cu cei zece, prezenţa la vot a acestora" este o altă îndrumare de pe tablă.
Reporterul Alina Iordăchescu spune că imediat cei aflaţi în sediul PDL s-au repezit să şteargă cele scrise: "M-am dus să iau un punct de vedere pentru  alegeri. Era doar Gore Popescu şi două persoane care făceau curăţenie. Tăbliţa era la vedere. Operatorul a reuşit să filmeze câteva cadre, dar imediat au sărit ca arşi să o şteargă".
Cosmin Popescu, preşedintele interimar al PDL Gorj, a spus că nu comentează incidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU