17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Copil de 13 ani spulberat de pe stradă

Mehedinţi: Copil de 13 ani spulberat de pe stradă

Circulaţia rutieră a fost blocată sâmbătă spre duminică noaptea pe drumul European 70 aproape două ore pe toate cele patru benzi de mers. Coloanele de maşini au depăşit patru kilometri pe o parte şi alta a localităţii Ghelmegioaia din judeţul Mehedinţi. Traficul a fost paralizat din cauza unui grav accident de circulaţie provocat de un copil, biciclist, de numai 13 ani, care se plimba cu bicicleta pe contrasens şi a fost lovit în plin de un alt tânăr de 27 de ani, începător în ale condusului.

Tragedia i-a lovit ca un trăsnet pe localnicii satului Ghelmegioaia, atât copilul accidentat mortal cât şi şoferul erau vecini, iar cu toate că micuţul biciclist se plimba în plină noapte pe stradă pe contrasens, martorii susţin că şoferul ar fi băut toată ziua în sat şi în urmă cu mai multe ore mai fusese protagonistul altor evenimente rutiere nesemnalate oamenilor legii.

„În urma accidentului copilul a decedat pe loc, întreaga masă craniană era aruncată la circa doi metri de cadavru, iar şoferul implicat în accident a suferit un traumatism la cap şi faţă şi mai multe leziuni la mâini. Este coerent, nu ştim dacă a consumat băuturi alcoolice, dar este în stare de şoc din cauza accidentului”, a spus Aurelia Veropaeva, medic SJA Mehedinţi.

Inexplicabil, părinţii, care au o parte din vină pentru lăsarea unui copil minor să circule în plină noapte pe un drum european, nu au venit la locul accidentului şi nici nu i-a interesant ce s-a întâmplat.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU