20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePatru răniţi într-un accident

Patru răniţi într-un accident

Patru persoane dintr-un autoturism marca BMW au fost rănite, iar trei autovehicule au fost avariate, în urma unui accident rutier care s-a petrecut marţi seară în municipiul Târgu Jiu, în zona Colegiului Naţional „Spiru Haret“. Bolidul a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un autobuz care circula regulamentar. BMW-ul a fost avariat aproape în totalitate, cei patru ocupanţi suferind contuzii şi traumatisme cranio-cerebrale. Trecătorii au sărit să le acorde primul ajutor şi i-au scos din maşina avariată. În urma impactului, a fost lovită şi o autoutilitară parcată pe marginea drumului. „Eu nu am mai putut să fac nimic pentru a evita impactul. A intrat direct în mine. Am oprit autobuzul la o distanţă ceva mai mare pentru că am reuşit cu greu să-l mai controlez“, a precizat conducătorul auto al autobuzului. În acesta nu se aflau călători în momentul producerii accidentului.

Şoferul s-a făcut nevăzut

Cei patru răniţi din BMW au ajuns la Secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgu Jiu, dar şoferul a părăsit unitatea sanitară şi este căutat de poliţie. Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj, a precizat că s-a deschis un dosar penal: „Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Şoferul a plecat de la faţa locului. Are la dispoziţie 24 de ore pentru a se prezenta.
Nici ceilalţi pasageri din autoturism nu au fost cooperanţi, în vederea stabilirii identităţii conducătorului auto. În acest caz s-a deschis un dosar penal şi, în funcţie de starea răniţilor, se va stabili şi încadrarea juridică“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS