24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVâlcean scandalagiu pe patul de spital

Vâlcean scandalagiu pe patul de spital

Jandarmii au fost solicitaţi telefonic azi noapte să intervină la Spitalul Judeţean Vâlcea, deoarece un pacient ameninţa personalul medical şi distrugea aparatura folosită în cadrul unităţii de primiri urgenţe.
Jandarmii au stabilit că pacientul recalcitrant se numeşte Gheorghe T., de 38 de ani, din Râmnicu Vâlcea. Acesta se afla într-o stare vizibilă de ebrietate. Pacientul a fost adus cu o ambulanţă, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, acuzând dureri abdominale şi vărsături cu sânge. A fost preluat de personalul medical şi conectat la aparatura pentru ameliorarea stării de sănătate. În timp ce era condus către cabinetul de primiri urgenţe, pacientul a început să ameninţe personalul medical, s-a ridicat de pe targă cu intenţia de a-i lovi, moment în care a tras după el aparatura medicală la care era conectat. Astfel monitorul pentru măsurarea funcţiilor vitale a căzut şi ecranul acestuia s-a spart.
Jandarmii au acordat sprijinul necesar personalului medical din unitatea de primiri urgenţe şi au însoţit ambulanţa cu care Gheorghe T a fost transportat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului nr. 2, Rm. Vâlcea. În cauză se continuă cercetările pentru întocmirea actelor premergătoare săvârşirii infracţiunii de distrugere şi de înaintare a acestora spre soluţionare, Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS