10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Olăroiu, interzis în presa din Arabia Saudită

Fotbal: Olăroiu, interzis în presa din Arabia Saudită

Ministerul de Informaţie din Arabia Saudită a trimis un fax tuturor redacţiilor prin care anunţă că este interzisă publicarea oricărui articol despre antrenorul român Cosmin Olăroiu, după incidentul petrecut, săptămâna trecută, în finala Cupei Coroanei Prinţului.
"De azi, este interzisă publicarea oricărui articol, editorial sau ştire despre Cosmin Olăroiu. Numele său nu poate apărea în ziare, fie că e vorba de articole împotriva sa sau în sprijinul său", a fost instrucţiunea primită de jurnaliştii arabi, informează Mediafax.
Conform sursei citate, oficialii clubului Al Hilal îşi continuă demersurile pentru a-l putea păstra în funcţie pe Olăroiu, dar în cazul în care acest lucru nu va fi posibil, şeicii au două variante: Victor Piţurcă şi Luiz Felipe Scolari.
Echipa saudită, antrenată de Cosmin Olăroiu, la care este legitimat Mirel Rădoi, Al Hilal, a câştigat, vineri, Cupa Coroanei Prinţului , după ce a învins în finală, scor 1-0 după prelungiri, formaţia Al-Shabab. La finalul partidei, tehnicianul român a făcut o criză de nervi în momentul în care a văzut că poliţiştii nu le permit jucătorilor săi, care au urmărit meciul din tribune, să pătrundă pe teren pentru festivitatea de premiere. După câteva momente în care a ţipat la poliţişti, Olăroiu şi-a scos tricoul de campion, l-a aruncat la pământ şi a părăsit stadionul, scena fiind filmată de camerele de luat vederi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII