14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞovăilă are atribuţii

Şovăilă are atribuţii

Prefectul de Dolj, Florin Stancu, a desemnat joi, prin ordin, atribuţiile subprefectului Cristian Şovăilă. Noul subprefect urmează să se ocupe, printre altele, de coordonarea serviciilor publice deconcentrate, a serviciilor de paşapoarte, înmatriculări şi permise, de organizarea şedinţelor consiliului prefectural şi urmărirea punerii în aplicare a deciziilor luate în acest for, precum şi de gestionarea efectivă a comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă.

Ionel Ciobotea, celălalt subprefect, aflat acum în concediu medical, a rămas în continuare cu vechile îndatoriri, printre care urmărirea corespondenţei, aplicarea apostilei, coordonarea secretarilor de primării etc.

„O singură atribuţie din cele ale domnului Ciobotea mi-a fost dată mie, şi anume aceea de secretar al Comisiei judeţene de fond funciar, al cărei preşedinte este prefectul", a precizat noul subprefect.

Cristian Şovăilă a avut marţi şi prima sa misiune de reprezentare, fiind gazda întâlnirii de la Calafat a miniştrilor transporturilor din România şi Bulgaria, unde a trebuit să-i primească pe oaspeţii bulgari până la sosirea delegaţiei române, iar zilele următoare se va întâlni cu şefii serviciilor deconcentrate din Dolj, pentru „analiza activităţii şi consultarea lor cu privire la programul de guvernare".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS