16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateExpoTexStil, un târg cu preţuri reduse

ExpoTexStil, un târg cu preţuri reduse

În plină perioadă de reduceri, oferta de încălţăminte, îmbrăcăminte şi accesorii din Craiova este din ce în ce mai diversificată. De două zile, Teatrul Naţional „Marin Sorescu“ este gazda unui târg naţional cu preţuri mici, la care expun peste 60 de firme.

 

Cu câteva zile înainte de Valentine’s Day şi cu două săptămâni înainte de 1 Martie, foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ joacă rolul unui minicentru comercial. „Târgul ExpoTexStil se desfăşoară în perioada 11-15 februarie. Sunt peste 60 de firme expozante, producători şi importatori direcţi de încălţăminte, îmbrăcăminte şi accesorii. E sezonul soldurilor şi majoritatea producătorilor practică reduceri“, a declarat Ciprian Stratan, unul dintre organizatorii evenimentului. Acesta a precizat că, deşi în România se organizează astfel de evenimente din 2005 (până acum, peste 150 de târguri), acesta este primul din Craiova şi va fi urmat de altul în toamnă.

Ofertă diversificată

Oferta de produse scoase la vânzare este variată (confecţii, tricotaje, articole din piele şi blană, încălţăminte, marochinărie, accesorii, lenjerie, textile decorative, bijuterii), iar preţurile practicate sunt mici – tricouri pornind de la zece lei, pijamale de la 25 de lei, cămăşi şi pantaloni de la 25 de lei, treninguri de la 35 de lei, pantofi de piele (interior şi exterior) de la 79 de lei, genţi de la 20 de lei, geci de la 160 de lei, costume de la 200 de lei, cojoace de la 100 de lei (de piele artificială) şi până la 500 de lei, geci de piele de la 350 de lei, paltoane de la 130 de lei. „Avem reduceri la jumătate de preţ la paltoane, iar la colecţia nouă avem reduceri considerabile“, a precizat Adriana Cicore, unul dintre comercianţi.

În afară de faptul că au o serie de reduceri la produsele comercializate, mulţi dintre cei prezenţi sunt dispuşi să negocieze. „Preţul gecilor de piele porneşte de la 350 de lei. Se poate şi negocia“, a spus alt comerciant. Pe lângă faptul că pot achiziţiona la preţuri reduse, vizitatorii au posibilitatea de a câştiga unul dintre cele peste 500 de premii instant, fără tragere la sorţi, pe baza biletului de intrare, al cărui cost este un leu. „Premiile constau în bonuri valorice (de 5, 10, 20 şi 50 de lei), care pot fi folosite la firmele expozante“, a precizat Ciprian Stratan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS