10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNico şi Vlad, optimişti înaintea semifinalei Eurovision

Nico şi Vlad, optimişti înaintea semifinalei Eurovision

Nico şi Vlad, care au participat luni la primele repetiţii pentru show-ul de la Eurovision, s-au declarat optimişti înaintea începerii concursului care are loc la Belgrad între 20 şi 24 mai, artiştii români concurând astăzi în prima semifinală, informează biroul de presă al TVR.
Prima repetiţie pentru participanţii în semifinala de azi a concursului a început la ora 15.00, pe Belgrade Arena, iar Nico şi Vlad au urcat pe scenă în jurul orei 16.30.
Cei doi au respectat programul de machiaj şi coafură stabilit de organizatori, au repetat piesa în culise şi au discutat cu reprezentanţii altor ţări participante la concurs.
Repetiţia a decurs bine pentru Nico şi Vlad, artiştii experimentând pentru prima oară ritmul real al concursului, în care fiecare secundă este contorizată.
Mici probleme au mai fost la lumina de spectacol, astfel că, la finalul primei repetiţii şeful delegaţiei, Ioan Duma, a avut o serie de discuţii cu organizatorii pentru ca aceste neajunsuri să fie corectate.
Cea de-a doua repetiţie s-a desfăşurat în acelaşi interval orar ca şi concursul propriu-zis. Deja obişnuiţi cu scenografia şi amplasamentul în scenă şi cu rigorile concursului, Nico şi Vlad au avut o şi mai bună evoluţie, iar publicul i-a aplaudat cu multă căldură.
Discuţiile de după prima repetiţie au dat roade, astfel că s-au putut deja observa îmbunătăţiri ale nivelului de lumini.

Ziua de astăzi este una decisivă pentru Nico şi Vlad, artiştii români având o ultimă repetiţie cu costume şi public, iar seara fiind dedicată semifinalei.
"Sunt foarte optimistă! Cred că niciodată nu m-am simţit ca astăzi. Probabil că mai multe emoţii vor veni pe 24 mai, la finală. Sunt convinsă că vom trece de semifinala aceasta şi sper ca atât cei de acasă, cât şi românii de peste hotare să fie cu sufletul alături de noi", a declarat Nico, înaintea semifinalei.
Cei doi artişti vor concura cu melodia "Pe o margine de lume", compusă de Andrei Tudor.
Cea de-a 53-a ediţie a concursului muzical Eurovision debutează marţi seară, la Belgrad, când va avea loc prima dintre cele două semifinale, la care vor participa şi reprezentanţii României, Nico şi Vlad, dar şi două state noi: Azerbaidjan şi San Marino.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII