10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCea mai frumoasă dintre frumoase

Cea mai frumoasă dintre frumoase


După o lună în care voturile au curs cu miile, cele mai apreciate frumuseţi înscrise în competiţia fetelor arătoase pot acum să intre în posesia premiilor.

263 de vizitatori ai site-ului au ales ca bruneta Gabriela Ionescu să se claseze pe locul I şi să obţină astfel un sejur în Grecia pentru două persoane, în valoare de 1.700 de lei (cazare la hotel de trei stele, mic dejun şi transport incluse).

De asemenea, tânăra de 17 ani, căreia îi plac muzica şi călătoriile, va avea parte de o schimbare de look şi un abonament de servicii cosmetice complete, în valoare de 400 de lei, precum şi de un tratament SPA de 300 lei. Alte 205 voturi au desemnat-o pe Mihaela Popescu pe locul al doilea.

Domnişoara de 17 ani va beneficia de o schimbare de look, de un abonament de servicii cosmetice complete, în valoare de 200 de lei, şi de un tratament SPA de 200 de lei.

„Este primul concurs de acest gen la care particip. Mi-a spus de el o prietenă şi m-am gândit să încerc, că n-aveam nimic de pierdut. Şi, de-acum, dacă se va mai ivi vreo ocazie, n-o s-o ratez“, a declarat Mihaela. Cu un an mai mică, Evelin Ivanciuc a fost votată de 172 de vizitatori. De loc din Călimăneşti-Căciulata, tânăra învaţă la un liceu din Râmnicu Vâlcea.

Deşi este primul concurs la care participă, legătura sa cu modellingul este mai veche, făcând parte deja dintr-o agenţie.

„Nu m-a interesat atât excursia sau premiile în sine, cât oportunitatea de a mă face cunoscută“, a spus Evelin, al cărei premiu constă într-o schimbare de look, un abonament de servicii cosmetice complete, în valoare de 100 de lei, şi un tratament SPA de 100 de lei.

 

Unii au votat de câteva ori

 

Câştigătoarele Concursului de frumuseţe nu sunt doar ocupantele primelor trei locuri. Din top 10, au fost selecţionate pentru a participa la NEW MODELS CONTEST, organizat de One Models, Evelin Ivanciuc şi Oana-Andreea Tobă. 5.370 de vizitatori şi-au lăsat amprenta pe site-ul Gazetei de Sud. Din păcate, doar 1.663 dintre ei au votat corect, fiind reali, 1939 acordând voturi invalide.

Altele, 1.768, nu sunt confirmate. Fanii sau prietenii concurentelor s-au întrecut în hărnicie şi au votat de mai multe ori, sub nume diferite. La concursul deschis pe 17 aprilie, s-au putut înscrie fete din Oltenia, cu înălţimea peste 1.65 m şi cu vârste între 13 şi 20 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

19 COMENTARII