17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateArabesque a inaugurat centrul comercial din Craiova

Arabesque a inaugurat centrul comercial din Craiova

Arabesque a inaugurat sâmbătă, 10 mai, la Craiova, un nou centru comercial şi logistic – show/room şi depozit. Amplasat pe bulevardul Dacia, nr. 111 A, clienţii pot alege dintr-un portofoliu complet de materiale pentru construcţii, finisaje şi amenajări, de la materiale grele (blocuri pentru zidărie, produse metalurgice, betoniere etc), sisteme pentru acoperişuri (hidrolizolaţii, ţiglă ceramică, de beton şi metalică, şindrilă bituminoasă, plăci ondulate şi de policarbonat), produse pentru finisaje (vopsele, gleturi, adezivi, chituri, sisteme de ghips carton, termoizolaţii, tavane casetate, parchet, lambriuri, uşi), instalaţii sanitare şi termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, până la materii prime pentru mobilier (PAL, feronerie, blaturi de masă şi bucătărie, lemn stratificat). „Concretizând o investiţie de peste nouă milioane de euro, noul centru acoperă o suprafaţă totală de aproximativ 35.000 mp şi creează condiţii moderne de lucru pentru 300 de angajaţi, precum şi premise noi pentru satisfacerea cu mai multă operativitate a comenzilor“, a declarat Cornel Bălan, directorul Arabesque Craiova. Potrivit acestuia, prin deschiderea noului centru comercial şi logistic din Craiova, Arabesque continuă planul său de extindere teritorială şi de consolidare a poziţiei de lider al pieţei distribuţiei de materiale de construcţii şi finisaje. „Această investiţie oferă un plus de forţă companiei“, a adăugat Cornel Bălan. De altfel, cifra de afaceri a companiei s-a ridicat anul trecut la peste 450 de milioane de euro, cu aproximativ 30-35% mai mult faţă de anul anterior.

Surpriză de proporţii pentru cei prezenţi

 

Angajaţii şi colaboratorii companiei, prezenţi sâmbătă la inaugurare, au avut parte şi de o surpriză – un concert susţinut de trupa Simplu (Omu’ Negru, Smiley, Piticu’, Francezu’, C.R.B.L.) care le-a cântat şi i-a încântat cu dansuri free-style.

 

Despre Arabesque

Înfiinţată în 1994, cu obiect de activitate comerţul de materiale de construcţii, Arabesque s-a dezvoltat continuu, într-un ritm foarte rapid, ajungând, în prezent, cel mai mare distribuitor de materiale de construcţii şi finisaje, cu un portofoliu complet de produse şi servicii, cu operaţiuni atât în plan intern, cât şi extern. În România, compania deţine un portofoliu de peste 13.000 de clienţi, majoritatea acestora activând în domeniul construcţiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII