Arabesque a inaugurat centrul comercial din Craiova

Autori


Arabesque a inaugurat sâmbătă, 10 mai, la Craiova, un nou centru comercial şi logistic – show/room şi depozit. Amplasat pe bulevardul Dacia, nr. 111 A, clienţii pot alege dintr-un portofoliu complet de materiale pentru construcţii, finisaje şi amenajări, de la materiale grele (blocuri pentru zidărie, produse metalurgice, betoniere etc), sisteme pentru acoperişuri (hidrolizolaţii, ţiglă ceramică, de beton şi metalică, şindrilă bituminoasă, plăci ondulate şi de policarbonat), produse pentru finisaje (vopsele, gleturi, adezivi, chituri, sisteme de ghips carton, termoizolaţii, tavane casetate, parchet, lambriuri, uşi), instalaţii sanitare şi termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, până la materii prime pentru mobilier (PAL, feronerie, blaturi de masă şi bucătărie, lemn stratificat). „Concretizând o investiţie de peste nouă milioane de euro, noul centru acoperă o suprafaţă totală de aproximativ 35.000 mp şi creează condiţii moderne de lucru pentru 300 de angajaţi, precum şi premise noi pentru satisfacerea cu mai multă operativitate a comenzilor“, a declarat Cornel Bălan, directorul Arabesque Craiova. Potrivit acestuia, prin deschiderea noului centru comercial şi logistic din Craiova, Arabesque continuă planul său de extindere teritorială şi de consolidare a poziţiei de lider al pieţei distribuţiei de materiale de construcţii şi finisaje. „Această investiţie oferă un plus de forţă companiei“, a adăugat Cornel Bălan. De altfel, cifra de afaceri a companiei s-a ridicat anul trecut la peste 450 de milioane de euro, cu aproximativ 30-35% mai mult faţă de anul anterior.

Surpriză de proporţii pentru cei prezenţi

 

Angajaţii şi colaboratorii companiei, prezenţi sâmbătă la inaugurare, au avut parte şi de o surpriză – un concert susţinut de trupa Simplu (Omu’ Negru, Smiley, Piticu’, Francezu’, C.R.B.L.) care le-a cântat şi i-a încântat cu dansuri free-style.


 

Despre Arabesque

Înfiinţată în 1994, cu obiect de activitate comerţul de materiale de construcţii, Arabesque s-a dezvoltat continuu, într-un ritm foarte rapid, ajungând, în prezent, cel mai mare distribuitor de materiale de construcţii şi finisaje, cu un portofoliu complet de produse şi servicii, cu operaţiuni atât în plan intern, cât şi extern. În România, compania deţine un portofoliu de peste 13.000 de clienţi, majoritatea acestora activând în domeniul construcţiilor.



Comenteaza acum

3 Comentarii

  1. PT. AUTOR said:

    NU CUMVA ESTE BULEVARDUL DECEBAL?
    BULEVARDUL DACIA INCEPE DE LA PECI SEVERINULUI SI SE TERMINA LA BACRIZ IAR BULEVARDUL DECEBAL INCEPE DE LA BACRIZ SI SE TERMINA LA CALU` MORT. IA HARTA CRAIOVEI SI CITESTE-O INAINTE DE A SCRIE UN ARTICOL.

  2. cristi said:

    salut sunt miecea sunt din bucuresti si lucrez si eu la firma asta la otopeni lucrez de 3 ani jumate din andronakhe colentina degeaba se extinde si construieste atitea depozite ca nu nu sta nimeni pe bani carei da vin 3 si se angajaza si pleaka alti 4 nu ne convine la niciunu salariu care nil da de 7 mil la manipulanti 9 mil la stivuitoristi si 8 la soferi dar barem aia mai se scot cu descarcarile mai ies la 15 20 de mil pe luna dar noi ceilalti ce ne facem nu ne convine munka este la greu ca la nebuni pauza de masa nu avem minkam in timp ce muncim oameni nu sun mai de lok sunt dar deia cu mapa cu gramada dar cu sapa mai putini asa ca mai bine sa plateasca mai bine sa ne convina si noua la muncitori ca degeaba construieste atitea depozite in tota tara a mai facut unu la glina debea la deschis ce este si akolo ca ma pirnaie atit am avut de spus .

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 12 mai 2008

Actualitate

» Câinii şi românii, interzişi într-un magazin din Spania
» Arabesque a inaugurat centrul comercial din Craiova
» Vine acoperişul!
» Guvernul a anulat majorarea salarială de 75% pentru funcţionarii care lucrează cu fonduri europene
» Senatul a adoptat o iniţiativă privind acordul prezumat al donatorilor de organe
» Partidul Radical Sârb câştigă alegerile în Kosovo
» Vosganian are o soluţie de reducerea a accizei la motorină
» PSD şi PRM, nemulţumite că foştii magistraţi care vor să se reîntoarcă trebuie să dea concurs
» Autoturism electric, marca Renault

Local

» A lovit cu maşina un copil
» Accident provocat de un poliţist
» A căzut în gol de la etajul trei
» A copiat şi a primit nota 1
» Elev eliminat la teza cu subiect unic
» Primii în hidrogen
» Trenul groazei
» Arme descoperite în trafic
» A dispărut fără urmă
» Morţi pe DN 6
» PD-L ar câştiga alegerile parlamentare
» Avion utilitar prăbuşit în Călăraşi
» Accident de circulaţie la Pădurea Sarului
» Monumente istorice vâlcene, în paragină

Gorj

» Jos afişele!
» Sărbătoarea Narciselor, acaparată de politicieni

Sport

» Rezultate, clasamente
» Scurte ştiri
» Final dramatic de campionat în Franţa
» Recompense substanţiale la Euro 2008
» Figo, acuzat că a ucis o pisică
» Cristi Chivu şi-a reluat antrenamentele
» Hagi va fi reînscăunat la Galatasaray
» Niculescu, Filipescu şi Tararache au retrogradat
» Cristieana Cojocaru-Matei a predat flacăra olimpică
» Liliana Popescu a învins-o pe Mutola
» Narcisa şi Ionela cer răgaz
» Event pentru CFR Cluj
» Baraj între olteni
» Pandurii au demarat campania de transferuri
» Ciprian Tănasă, spre FC Argeş
» Mutu şi Chivu vor duce greul la Euro 2008

Magazin

» HOROSCOP
» Fereşte-te de radar
» Scurte stiri
» Întreruperi energie electrică
» Picătura de cunoaştere
» Bancul zilei
» „Femeia mării“, o lecţie de artă
» Vremea în Oltenia

Opinii

» Campania de la radio şi televiziune

Top