16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrins de poliţişti cu telefoanele furate ascunse în şosete

Prins de poliţişti cu telefoanele furate ascunse în şosete

Un bărbat de 22 de ani, dat în urmărire internaţională în urma uneui furt comis în judeţul Botoşani, a fost prins azi de poliţişti, la Constanţa, după ce a tâlhărit un bărbat şi a ascuns în şosete telefoanele furate, informează NewsIn.
Poliţiştii Secţiei 5 din Constanţa au fost sesizaţi astăzi, prin serviciul de urgenţă 112, că, în spatele unui imobil situat pe Şoseaua Mangaliei, o persoană a fost agresată, fiindu-i sustrase mai multe bunuri. Ajunşi acolo, ofiţerii au găsit un bărbat în stare de ebrietate, care avea urme de lovituri la faţă. Conform purtătorului de cuvînt al IPJ Constanţa, subinspector Radu Croitoru, victima a declarat că a fost lovită şi deposedată de două telefoane mobile mărcile Nokia, respectiv Sony Ericsson. Bărbatul lovit a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
După efectuarea cercetărilor la faţa locului, poliţiştii l-au identificat, la ieşirea dintr-un magazin alimentar aflat în imediata apropiere a locului faptei, pe Alexandru Marius B. de 22 de ani, din oraşul Năvodari, asupra căruia, în urma controlului corporal sumar, au fost găsite, ascunse în şosete, cele două telefoane mobile reclamate ca furate.
Poliţiştii au mai stabilit că suspectul este urmărit de către IPJ Constanţa, pe numele său fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de un an, dată de către Judecătoria Săveni, jud. Botoşani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Întrucât la acea vreme existau informaţii că acesta ar fi părăsit fraudulos ţara, nedeţinând paşaport, în data de 28 ianuarie tânărul a fost dat în urmărire internaţională.
Tînărul a fost dus în arestul IPJ Constanţa, în baza mandatului de execture a pedepsei cu închisoarea, iar poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

21 COMENTARII