15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBodu, contracandidatul lui Vanghelie la Sectorul 5

Bodu, contracandidatul lui Vanghelie la Sectorul 5

Democrat-liberalul Sebastian Bodu şi-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 5 în prezenţa ziariştilor, în faţa casei sale de pe strada Nedeea, din Sectorul 5, unde locuieşte din 2001, dorind să arate starea jalnică a zonei prin exemplul străzii neasfaltate de mai bine de un an de zile.
"Bine aţi venit la mine pe stradă. Dacă nu ştiaţi, suntem în Bucureşti", şi-a început Sebastian Bodu discursul în faţa ziariştilor, explicând că a dorit să se lanseze în cursa pentru Primăria Sectorului 5 pe o stradă neasfaltată de un an de zile, în care, de fiecare dată când plouă, locuitorii din zonă rămân cu autoturismele blocate în noroi.
Bodu a pus o pereche de cizme de cauciuc lângă poartă şi s-a plâns că o primă pereche este plină de noroi de la încercările nenumărate de a ieşi sau a intra pe stradă, şi nu o mai poate folosi. "Am avut şi o pereche de adidaşi pe care i-am stricat pe strada asta", a mai spus el, relatând că de multe ori şi-a pus pungi în picioare, prinse cu elastic, pentru a nu-şi murdări încălţămintea.
"Uneori îmi venea să ies, să mă duc peste el (Marian Vanghelie – n.r.) şi să urlu, să fac ceva", a afirmat Bodu.
Candidatul PDL la Primăria Sectorului 5 a mai spus că "nu va fi o campanie uşoară în competiţie cu Marian Vanghelie", dar a precizat că nu doreşte să se "coboare" la nivelul lui, pentru că se consideră "o persoană vorbăreaţă", dar nu este "nesimţit".
Referindu-se la şansele pe care le are de a câştiga Primăria Sectorului 5, Bodu a precizat că nu doreşte să fie "arogant", dar i-ar plăcea ca locuitorii Sectorului 5 să îl voteze dacă îşi doresc "un alt gen de primar", pentru că multora dintre locuitorii acestui sector le este ruşine să spună unde locuiesc.
Sebastian Bodu a arătat că în primul rând se va prezenta în faţa locuitorilor pentru a le spune ce nu a făcut Marian Vanghelie în mandatul său, dar şi ce se poate face, fără eforturi, pentru ca Sectorul 5 să arate exact ca Sectorul 3, unde, "dacă intri parcă ai trecut zidul Berlinului".
"În niciun caz nu îl voi face pe Vanghelie nici prost, aşa cum l-a făcut Iliescu, nici semianalfabet, cum l-a făcut Ponta, nici infractor, cum l-a făcut Năstase. Este treaba lor la partid să îşi scoată ochii între ei. Eu vreau să arăt doar ce nu a făcut Vanghelie şi ce ar fi putut face dacă avea bun simţ. Atât", a declarat Sebastian Bodu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS