9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDirector de nota 4 pentru ASP Gorj

Director de nota 4 pentru ASP Gorj

Fostul director al Autorităţii pentru Sănătate Publică (ASP) Gorj, Aristică Moroşanu, a picat, pentru a doua oară, examenul pe post, şi tot cu nota 4, informează NewsIn.
Moroşanu a candidat singur pe post, după ce contracandidata sa, Elena Cîrstoiu, actuala directoare interimară al ASP Gorj, nu s-a mai încris la concurs. Cu toate acestea, la examenul organizat ieri de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, Aristică Moroşanu nu a reuşit să obţină decât 44 de puncte, deşi avea nevoie de măcar 50 pentru a intra la proba orală.
„A fost un examen destul de dificil şi, după cum m-a notat comisia, nu am obţinut decât 44 de puncte. Aveam nevoie de 50 de puncte pentru a intra la oral, dar probabil că nu sunt atât de bine pregătit. Am avut colegi care au concurat, tot câte unul, pentru Dolj, Cluj şi Ialomiţa. La Dolj s-au luat 97 de puncte, la Cluj – 53, iar mie mi-au lipsit şase puncte ca să trec baremul. Cel de la Ialomiţa a luat 33, ca să ştiţi şi lucrul acesta. Examenul a fost greu, dar eu cred că au mai fost şi alte lucruri care l-au îngreunat. Nu vreau să spun prea multe, dar sunt şi eu trecut prin viaţă şi ştiu destul de multe lucruri“, a declarat Aristică Moroşanu.
Fostul şef al ASP Gorj nu are altă soluţie decât să-şi continue activitatea ca medic pediatru în cadrul Spitalului din Târgu Cărbuneşti, iar şefia ASP Gorj va fi asigurată în continuare de interimara Elena Cârstoiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS