20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePresa bulgară acuză Olanda că a vândut meciul României

Presa bulgară acuză Olanda că a vândut meciul României

Presa bulgară a acuzat reprezentativa Olandei că nu şi-a apărat corect şansele în partida cu România, pierdută, cu scorul de 0-1, în grupa G a preliminariilor Campionatului European din 2008, calificând drept "suspectă" atitudinea batavilor în jocul de la Constanţa, informează presa olandeză.
"Atitudinea oaspeţilor a fost suspectă şi se pune întrebarea dacă meciul a fost vândut sau nu", a scris cotidianul bulgar Meridian Match, preluat de presa olandeză. "Înfrângere suspectă a Olandei", a mai titrat publicaţia bulgară, citată de NewsIn.
Presa olandeză comentează informaţiile din ziarele din Bulgaria, iar V-Bal scrie, sub titlul "A fost mituită naţionala Olandei?", că "bulgarii uită că Bouma a avut ocazia să înscrie de două ori".
Presa bulgară a luat foc după ce Adrian Mutu a declarat, la finalul meciului de sâmbătă, că ar prefera ca olandezii să se califice alături de România la Euro-2008, deoarece sunt mai civilizaţi. "Mutu declară război Bulgariei", a titrat cotidianul bulgar Meridian Match.
"Cu gunoiul românesc la Euro", a titrat agenţia bulgară Sportal, care ilustează materialul cu o imagine reprezentând mormane de gunoi. Sursa citată se întreabă cum poate un jucător care a fost "narcoman" să vorbească aşa despre bulgari.
Selecţionerul Bulgariei, Dimitar Penev, a afirmat că, în prima parte a întâlnirii cu România de la Constanţa Olanda a fost stăpâna meciului, însă nu a reuşit să marcheze. El a recunoscut, însă, că după pauză "tricolorii" au schimbat faţa jocului. Preşedintele Federaţiei Bulgare, Borislav Mihailov, a afirmat că soarta selecţionerului Penev depinde şi de meciurile următoare, de calificarea la Euro-2008, urmând ca la finalul campaniei să se ia o decizie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII