24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMutu - atacat de presa din Bulgaria

Mutu – atacat de presa din Bulgaria

Presa bulgară de luni îl atacă pe fotbalistul naţionalei României, Adrian Mutu, despre care scrie că este un "cunoscător într-ale cocainei care nu ştie ce vorbeşte", după ce jucătorul Fiorentinei a făcut referiri la gradul de civilizaţie al bulgarilor, informează Sport. ro.
"Bieţii români vor continua să înmoaie mămăliga în icre negre şi tot nu se vor civiliza nici peste 100 de ani, chiar dacă au intrat în UE. În loc să se îmbete cu ţuică pentru că sunt aproape calificaţi la Euro 2008, românii preferă să se ia de noi. Cunoscătorul într-ale cocainei Adrian Mutu a explicat după victoria cu Olanda că noi, bulgarii, suntem nişte barbari. Asta demonstrează că deşi omul nu mai e dependent, nu ştie ce vorbeşte. Dumnezeule, Tu cel care-i închizi pe cei care greşesc şi pe cei ridicoli, de ce le-ai dat drumul românilor pe pământ?", scrie publicaţia bulgară 7 Zile Sport, citată de Mediafax.
Atacul presei bulgare vine după ce atacantul Adrian Mutu a declarat, sâmbătă, după meciul cu Olanda, câştigat de România, cu scorul de 1-0, că i-ar plăcea ca alături de români să se califice la Euro-2008 şi olandezii, deoarece "sunt mai civilizaţi".
România, Bulgaria şi Olanda fac parte din grupa G a preliminariilor pentru Campionatul European din 2008.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS