11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte stiri

Mini şi Max la Craiova

Caravana Minimax împreună cu mascotele postului, Mini şi Max, dar şi cu Pisicuţa şi Cuţulache, Zâna Laptelui şi Zâna Albinuţă sosesc sâmbătă, 8 septembrie, pe Velodromul din Parcul „Romanescu“. Cei mici vor primi de la personajele preferate ale canalului de televiziune cadouri surpriză, jocuri. Vor putea participa la mai multe concursuri, în urma cărora vor fi răsplătiţi cu premii, dar şi la marea tombolă de la sfârşitul spectacolului, care va începe la ora 10.00.

Holograf, muzica din parcare

Parcarea supermarketului real-, a găzduit miercuri, 5 septembrie, un concert extraordinar Holograf. Craiova a deschis seria acestor manifestări, care se vor derula până pe 20 septembrie în mai multe oraşe din ţară. Craiovenii, fani ai celor de la Holograf sau pur şi simplu rătăciţi la cumpărături, au avut ocazia să se delecteze pe parcursul unei ore şi jumătate cu melodiile celor şapte băieţi, adunate de-a lungul a aproape 30 de ani de muzică, „Şi băieţii plâng“, „Doar o viaţă nu-mi ajunge să iubesc“, dar şi hituri vechi, „Să nu-mi iei dragostea“.

Trăieşte de patru ani cu un cuţit în stomac

Un om de afaceri indian a încercat să evite extrădarea din Germania înghiţind un cuţit, informează site-ul pr-inside.com. Amarendra Nath Ghosh, care este dat în urmărire în India pentru fraudă, a refuzat timp de patru ani să se lase operat pentru a i se scoate cuţitul, iar medicii au spus că orice deplasare cu avionul a pacientului i-ar putea fi fatală acestuia. Cu toate acestea, autorităţile germane au reuşit să îl trimită pe Ghosh în ţara sa de origine, la bordul unui avion privat şi sub atenta supraveghere a unei echipe de doctori. Săptămâna trecută, Ghosh s-a prezentat la tribunal pentru a fi judecat pentru acuzaţiile de fraudă şi, din câte se ştie, cuţitul era încă în stomacul bărbatului.

O companie aeriană aduce ofrande zeului cerului

Oficialii din cadrul companiei aeriene de stat din Nepal au sacrificat doi ţapi, într-o încercare de a-l împăca pe Akash Bhairab, zeul hindus al cerului. După cum informează Reuters, ofranda a fost oferită zeităţii după ce unul dintre avioanele Boeing 757 ale companiei a avut probleme în timpul unui zbor. Compania aeriană Nepal Airlines, care deţine două aeronave Boeing, a fost nevoită să-şi suspende mai multe activităţi din cauza dificultăţilor tehnice cu care       s-au confruntat. Animalele au fost sacrificate după ritualuri hinduse, chiar în faţa avionului „cu probleme“, pe singurul aeroport internaţional din Katmandu. „Problema tehnică a fost rezolvată şi aeronava deja şi-a reluat cursele“, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene, fără să explice însă de ce natură a fost această problemă.

Superofertă la pietre de mormânt

Un cuplu de bătrâni din Serbia a profitat de „superoferta“ unui magazin de pompe funebre falimentar pentru a cumpăra pietre de mormânt pe care fiecare a gravat data când prezice că va muri celălalt. După cum informează
site-ul pr-inside.com, Dragoslav Mikic, locuitor al satului Dubnica, s-a gândit să nu rateze această ocazie.
„Dacă e să mă gândesc la cât de mult au trăit rudele mele şi luând în considerare faptul că mănânc bine şi sunt sănătos, eu sunt absolut sigur că voi trăi până în anul 2020. Directorul magazinului de pompe funebre a murit de când am făcut noi comanda, dar tot e bine că au reuşit să termine de gravat pietrele de mormânt“, a spus bucuros Mikic. Acesta a prezis că soţia sa, Dragica, va muri în anul 2021.

Nicole Kidman vrea un mariaj de 40 de ani cu Keith Urban

Nicole Kidman îşi doreşte să ajungă să se poată lăuda cu o căsnicie de 40 de ani cu Keith Urban, informează site-ul pr-inside.com. Actriţa spune că toată faima de care se bucură nu ar însemna nimic şi toate distincţiile pe care le-a câştigat în carieră nu ar avea nici o valoare dacă nu ar avea un mariaj fericit. Kidman, care a fost soţia lui Tom Cruise timp de zece ani, s-a căsătorit cu Keith Urban anul trecut şi spune că va face tot ce îi stă în putinţă pentru ca acest mariaj să fie unul fericit până la adânci bătrâneţi. „Aş vrea ca peste ani, oamenii să îşi aducă aminte de mine pentru căsnicia extraordinară pe care am avut-o. Mi-aş dori să am parte de o căsnicie de 40 de ani“,  a mărturisit Nicole Kidman.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS