16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAgresorii de la Velvet şi IML, greu de găsit

Agresorii de la Velvet şi IML, greu de găsit


Doi tineri implicaţi în două scandaluri mediatizate, cel de la Velvet, soldat cu patru persoane înjunghiate, şi cel de la IML, în urma căruia doi craioveni au fost împuşcaţi, încă nu au putut fi găsiţi.

Deşi sunt daţi în urmărire generală, doi craioveni sunt de negăsit pentru oamenii legii. Este vorba de Bogdan Oprişiu, de 21 de ani, şi Andrei Nicolae, zis „Impresie“, de 22 de ani, ambii din Craiova.

Pe numele primului a fost emis un mandat de arestare în lipsă, fiind căutat pentru comiterea infracţiunii de dublă tentativă de omor. „Impresie“ s-a ales cu un mandat de arestare în lipsă pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Scandaluri cu pistoale şi cuţite

Reamintim că, în noaptea de 21 spre 22 aprilie, în jurul orei 2.00, pe bulevardul Carol I, în zona barului Velvet, a avut loc un conflict între două grupuri de tineri. Sabin Claudiu Stoian, de 34 de ani, subofiţer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, agentul Nichita Târziu, de 24 de ani, poliţist în cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Craiova, Vasile Amza, de 33 de ani, angajat al societăţii de pază Civitas, şi Constantin Creţescu, de 32 de ani, au ajuns la spital după ce au fost înjunghiaţi de Bogdan Oprişiu, care era însoţit de Valentin Diaconu, de 21 de ani, Alin P., de 17 ani, şi Valentin Oprişiu, de 19 ani.

Câteva zile mai târziu, cei trei au fost găsiţi, însă Bogdan Oprişiu a dispărut. Magistraţii Tribunalului Dolj au emis un mandat de arestare în lipsă pe numele lui Bogdan Oprişiu, după care acesta a fost dat în urmărire generală.

Andrei Nicolae este dat şi el în urmărire generală, acesta fiind unul dintre protagoniştii scandalului de la IML. Mai exact, poliţiştii doljeni au stabilit că „Impresie“ s-a aflat în maşina din care s-a tras în apropierea Spitalului de Urgenţă Craiova asupra lui Cantemir Mitre. „Fotografiile şi semnalmentele celor doi urmăriţi au fost transmise la toate inspectoratele şi posturile de poliţie din ţară, în vederea efectuării găsirii celor doi. În paralel, poliţiştii doljeni continuă cercetările, pentru a stabili locul unde se află cei doi“, a declarat Maria Vasile, purtătoarea de cuvânt a IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU