24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGardian găsit mort în faţa unui bar din Timişoara

Gardian găsit mort în faţa unui bar din Timişoara

Un subofiţer de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Timişoara a fost găsit mort, noaptea trecută, în apropierea unei local din oraş, după ce a fost invitat de angajaţii barului să plece acasă, informează NewsIn.
Cadavrul gardianului prezenta semne exterioare de violenţă şi a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara, în vederea efectuării necropsiei. Medicii legişti vor stabili vineri, cauzele care au determinat decesul bărbatului în vârstă de 43 de ani. Acesta era angajat al penitenciarului din Timişoara din anul 1998, era căsătorit şi avea doi copii.
Poliţiştii timişoreni au deschis o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări a murit gardianul. „Din primele audieri la care au participat angajaţii localului în apropierea căruia a fost găsită victima, au declarat că aceasta ar fi fost invitată să părăsească barul, după ce ar fi spart un pahar, dar că nu ştiu ce s-a întâmplat în stradă”, a declarat astăzi, pentru NewsIn, Ioana Preda, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.
Poliţiştii au, până acum, două variante privind decesul gardianului. Ori a fost vorba de o moarte accidentală datorată faptului că victima s-ar fi lovit la cap în cădere sau că eventuale lovituri aplicate acesteia ar fi condus la decesul gardianului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS