13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCadavru scos din râul Olt

Cadavru scos din râul Olt

Un bărbat şi-a pus capăt zilelor ieri-dimineaţă aruncându-se în Olt. Omul, a cărui identitate nu a fost încă stabilită de poliţişti, a fost văzut în momentul în care a sărit în apă de doi bărbaţi, care au şi anunţat ambulanţa. Un echipaj de pompieri şi o salvare au sosit destul de repede la faţa locului. Cadavrul bărbatului se vedea plutind pe apă de pe malul râului. Pompierii l-au adus imediat la mal cu ajutorul unei bărci cu motor, bărbatul fiind preluat de medicul şi asistentul de pe ambulanţă care l-au transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean. Medicii au efectuat manevrele de resuscitare şi au încercat aproape o jumătate de oră să-l readucă la viaţă pe om, însă totul a fost în zadar. Cadrele medicale au fost nevoite să constate decesul, cazul fiind preluat de poliţie pentru cercetări. Potrivit informaţiilor oferite de medici, bărbatul nu avea nici un act prin care să poată fi stabilită identitatea sa.

 

„L-am văzut, am fluierat la el, dar degeaba“

 

Martorii care l-au văzut pe bărbat când a sărit în apă sunt şocaţi de gestul extrem al acestuia. Ei spun că omul a mers la pod hotărât să se arunce în apă. Fără să se uite în stânga şi în dreapta, el a trecut piciorul peste balustradă şi a sărit de pe pod. La scurt timp, cadavrul său a ieşit la suprafaţa apei şi a fost dus în aval aproximativ trei sute de metri de pod. „Treceam cu maşina pe pod şi l-am văzut când a sărit. Am oprit maşina, am fluierat la el, dar degeaba, că sărise în apă. Totul s-a petrecut foarte repede, în câteva secunde. Nu am apucat să-l văd la faţă, dar mi s-a părut că avea şi un baston în mână şi parcă a sărit în apă cu el cu tot“, a spus Florea Neacşu, conducător auto.

„Am strigat la el, dar nu m-a băgat în seamă şi a sărit în Olt“, a afirmat Mircea Crăciun. Poliţia Slatina a deschis o anchetă în acest caz şi încearcă să afle identitatea victimei. Până atunci, cadavrul va rămâne la morga Spitalului Judeţean. Semnalmentele bărbatului sunt următoarele: vârsta 50-60 ani, înălţime – 1,80 metri, de statură atletică, greutate – 80 kg, păr cărunt, ochi albaştri, nas mijlociu drept, faţa ovală, buze subţiri. Semnalmente particulare: cicatrice pe fesa dreaptă de formă ovală şi altă cicatrice la nivelul abdomenului, dispusă vertical, în lungime de 25 cm. Bărbatul era îmbrăcat cu o cămaşă de culoare vernil, cu mânecă scurtă, pantaloni de trening de culoare albastră, ciorapi de culoare albastră şi purta pantofi de culoare maro. Cine poate da relaţii este rugat să sune la 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS