3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLondra: Festivalul hackerilor

Londra: Festivalul hackerilor

Web developerii se întâlnesc în acest weekend la Londra pentru aşa numita "hack day", organizată de BBC şi Yahoo. Evenimentul se doreşte a fi un bun prilej pentru a arăta web developerilor cum pot să alimenteze cu mai mult conţinut site-urile realizate de ei. Cei prezenţi vor fi încurajaţi să folosească tehnologia pusă la dispoziţie în cât mai multe feluri pentru a vedea cât de multe aplicaţii inovative pot crea, informează Realitatea.net.
La eveniment vor fi prezenţi şi specialiştii BBC şi Yahoo care vor arăta cele mai bune modalităţi de a folosi programele existente.
Asemeni altor organizaţii, BBC şi Yahoo produc împreună fluxuri de date pe care şi alţi web developeri ar dori să le folosească. Matt Cashmore, developer la BBC, a declarat că evenimentul care are loc la Alexandra Palace din Londra, este un prilej pentru developerii de la BBC de a face schimb de idei şi de a-şi arăta propriile realizări. Deşi cei prezenţi vor fi îndemnaţi să creeze prototipuri pentru noi aplicaţii, aceştia nu vor avea un target clar în acest sens, a mai spus Cashmore.
Cea mai bună realizare a participanţilor va primi premiul hack of the weekend, însă aşa cum a spus reprezentantul BBC, acest eveniment nu este realizat pentru a răsplăti abilităţile de codare ale developerilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS