24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSemafoare buclucaşe la Groapă

Semafoare buclucaşe la Groapă

Craiovenii care circulă cu tramvaiul şi au ghinionul să coboare la staţia din zona Groapă sunt nevoiţi să stea câteva minute pentru a putea traversa strada. Motivul întârzierii îl reprezintă, de fapt, o încurcătură a celor care au amplasat cele două semafoare cu comandă prin butoane. Culoarea verde pentru pietoni apare abia când este apăsat butonul de pe semafoare. Deşi la prima vedere totul pare OK, nu aceeaşi părere o au şi călătorii care coboară din tramvai şi trebuie să aştepte să apese cineva butonul, pentru a nu traversa pe roşu. „Am stat odată vreo zece minute pentru că nu trecea nimeni. De pe refugiu nu puteam să ajung la buton, iar pe roşu prefer să nu trec, că poate dau peste vreun nebun care merge cu 100 la oră şi mă şi omoară. Nu sunt eu singurul care a păţit-o. În fiecare zi se întâmplă acelaşi lucru“, a menţionat Tavi Stăncescu, inginer.
Sătui să tot stea să aştepte un binevoitor, ieri, câţiva craioveni şi-au făcut curaj şi au trecut în fugă pe trotuar. Alţii, mai fricoşi, au preferat să-i roage pe foştii însoţitori să apese pe buton şi pentru ei, pentru a putea traversa pe verde.
Situaţia a ajuns şi la urechile conducerii Primăriei Craiova, viceprimarul Gheorghe Nedelescu declarând că problema va fi rezolvată în câteva luni. „Avem în atenţie şi situaţia celor două semafoare, iar când se va demara modernizarea bulevardului Nicolae Titulescu, vom gândi o soluţie convenabilă pentru toţi craiovenii“, a explicat vicele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS