11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProfesoara Corina Vasile, testată cu detectorul de minciuni

Profesoara Corina Vasile, testată cu detectorul de minciuni

Profesoara Corina Vasile şi soţul acesteia au fost supuşi astăzi testului poligraf, în cadrul anchetei privind moartea elevului Bogdan Costache, căzut de la etajul nouă al blocului unde locuia profesoara. În urma testului cu "detectorul de minciuni", poliţiştii au stabilit că profesoara Corina Vasile a spus adevărul atunci când le-a declarat anchetatorilor că fostul ei elev, Bogdan Costache, s-a aruncat de la balcon, informează astăzi un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Totodată, poliţiştii au stabilit că Robert Dragoş Vasile, soţul profesoarei, a fost sincer atunci când a negat că se afla în apartament în momentul incidentului sau că ar avea vreo legătură cu decesul lui Bogdan Costache.
Testarea la poligraf nu reprezintă, conform Codului de procedura penală, o probă admisibilă în instanţă, dar aceasta poata fi coroborată cu alte date de anchetă în vederea stabilirii adevărului judiciar, se precizează în comunicatul Parchetului.
Reaintim că elevul Bogdan Costache, în vârstă de 18 ani, a murit, miercurea trecută, după ce a căzut de la etajul nouă al blocului în care locuia profesoara cu care făcea meditaţii la limba română. Ulterior, colegii şi familia elevului au indicat existenţa unei relaţii amoroase între elev şi profesoara sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS