16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBăncile ofertează într-un singur loc

Băncile ofertează într-un singur loc

Începând de luni, pe parcursul a cinci zile, craiovenii interesaţi să contracteze un credit se pot informa despre ofertele mai multor bănci comerciale în holul Universităţii din Craiova.

În perioada 7 – 11 mai, Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) „Oltenia“ organizează Salonul de Servicii Financiare 2007. Aflat la cea de-a treia ediţie, salonul va avea loc în holul Universităţii din Craiova. „Acest salon l-am lansat iniţial alături de AutoShow, pentru a veni în întâmpinarea cumpărătorilor de maşini. Treptat, am dovedit însă că poate fi de sine stătător“, a declarat George Moţăţăianu, director în cadrul CCI „Oltenia“. Potrivit acestuia, salonul îşi propune să informeze rapid în privinţa produselor bancare (carduri bancare, credite de consum, ipotecare, corporate, pentru IMM-uri). Cei interesaţi de ultimele oferte bancare pot intra direct în contact cu reprezentanţii a nouă bănci comerciale. „Salonul de Servicii Financiare 2007 va veni în sprijinul craiovenilor reunind în acelaşi loc mai multe oferte bancare“, a adăugat Moţăţăianu. Salonul va oferi posibilitatea de a economisi timpul necesar vizitării băncilor, din ce în ce mai numeroase pe piaţă. „Dezvoltarea economică nu poate fi gândită decât cu dezvoltarea sistemului bancar“, a declarat Victor Răducănoiu, director în cadrul CCI „Oltenia“.

Accesul vizitatorilor este liber

Până acum şi-au anunţat prezenţa Alpha Bank, BCR, BRD – Group Societe Generale, Banca Românească, Banca Carpatica, Credit Europe Bank, CEC, Eximbank şi Romexterra Bank. „Numărul de bănci participante este cam la fel cu cel al ediţiilor precedente. Perioada a prins o parte din bănci în plin proces de rebrandare“, a explicat George Moţăţăianu. Potrivit acestuia, nu sucursalele teritoriale ale băncilor au hotărât prezenţa la acest eveniment, ci agenţiile-mamă de la Bucureşti. În ceea ce priveşte potenţialele oferte speciale pe parcursul evenimentului, organizatorii sunt deocamdată destul de secretoşi. „De regulă, dată fiind concurenţa, băncile nu anunţă ofertele speciale dinainte“, a afirmat Moţăţăianu. Accesul vizitatorilor va fi posibil zilnic, între orele 10.00 – 18.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS