10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMedic acuzat ca si-a aruncat pacienta pe fereastra

Medic acuzat ca si-a aruncat pacienta pe fereastra

Medicul Razvan Tranca, de 45 de ani, de la Spitalul de copii „Grigore Alexandrescu“ din Bucuresti, a fost retinut ieri, fiind acuzat ca ar fi aruncat o tânara de la fereastra apartamentului sau, situat la etajul sase al unui bloc de pe Calea Mosilor. In cadere, fata s-a lovit de ramurile unui copac si astfel impactul cu solul a fost amortizat. Imediat dupa ce tânara a fost gasita aproape dezbracata, politistii au sunat la usa medicului, insa acesta nu a raspuns. Ei au reusit sa-l scoata pe Razvan Tranca numai dupa ce „mascatii“ au spart usa apartamentului. Cercetarile in acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lânga Tribunalul Bucuresti si ofiteri din cadrul Serviciului Omoruri, sub aspectul savârsirii infractiunii de tentativa de omor, cu autorul in stare de retinere. Razvan Tranca urma sa fie prezentat instantei pentru obtinerea unui mandat de arestare pe 29 de zile.


Potrivit NewsIn, toti vecinii din blocul de pe Calea Mosilor, unde locuieste familia Tranca, spun ca medicul care a aruncat-o pe Andreea M. pe fereastra este un om violent, alcoolic si isi batea des sotia, iar aceasta tocmai se hotarâse sa-l paraseasca. Administratorul blocului, Lazar Muresan, stia ca Tranca este agresiv si alcoolic. Mai mult, el a povestit ca, in urma cu trei-patru zile, sotia chirurgului – Mariana Tranca – i-ar fi destainuit ca nu mai suporta atmosfera de teroare din casa si s-a hotarât sa-si ia copiii si sa-l paraseasca pe Razvan. Fata aruncata de la etaj a fost internata cu politraumatisme craniene si abdominale si fractura de calcâi la Spitalul de Urgenta Floreasca. In cursul noptii, tânara de nici 18 ani, eleva in clasa a XII-a, a fost supusa unei interventii chirurgicale si i s-au aplicat doua proteze de sustinere a toracelui.


Ion Bâsca, seful Spitalului de copii „Grigore Alexandrescu“, a precizat ca medicul banuit ca si-ar fi si violat pacienta pe care apoi a aruncat-o peste balcon „era un real talent chirurgical“. Acesta a adaugat ca, indiferent de rezultatul anchetei, probabil, activitatea medicala a lui Tranca va fi compromisa. Ultima evaluare psihologica a medicilor de la unitatea in cauza a avut loc anul trecut. Razvan Tranca este casatorit cu un medic stomatolog si este asistent universitar la UMF „Carol Davila“. Sotii Tranca au doi copii minori – un baiat care nu a implinit doi ani si o fetita de cinci ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS