11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMagazin in flacari la Craiova

Magazin in flacari la Craiova

Un magazin de confectii din centrul Craiovei a luat foc ieri, in jurul orei 12.00, dupa ce mai multe materiale textile s-au aprins din cauza unui scurtcircuit electric.


Incendiul a avut loc la magazinul societatii SC Ionela SRL, aflat la parterul unei cladiri de pe strada România Muncitoare. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dolj au intervenit cu doua autospeciale pentru izolarea si stingerea incendiului, reusind sa tina sub control flacarile care amenintau si etajul cladirii.


Interventia s-a desfasurat cu dificultate din cauza cantitatii mari de materiale textile depozitate in magazin. Din fericire nu au existat victime, decât pagube materiale. Dupa ce incendiul a fost lichidat, pompierii au stabilit ca au ars 50 de perechi de blugi, 130 de geci si 50 de pulovere, pagubele fiind evaluate la circa 10.000 de lei. Pierderile au fost reduse datorita faptului ca proprietarul magazinului si angajatii au carat aproape toata marfa afara, in timp ce pompierii lichidau incendiul. „Cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un conductor neizolat corespunzator din zona cabinei de proba a magazinului. A existat pericolul extinderii focului la nivelul superior al cladirii, insa am reusit sa-l tinem sub control“, a declarat Florin Cocosila, purtatorul de cuvânt al ISU Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS