14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

Catelul lui Bush a pus ochii pe „curcanul prezidential“


Barney, catelul presedintelului american George W . Bush, a incercat sa ii curme viata curcanului ce urma sa fie gratiat cu ocazia traditionalei ceremonii a „iertarii“, care a avut loc la Casa Alba. Dupa cum informeaza Reuters.it, patrupedul din rasa Scottish Terrier l-a fugarit un pic prin fata Casei Albe pe Flyer, curcanul pe care stapânul sau urma sa il crute de la pieire, in cadrul unei ceremonii devenita traditie inca de pe vremea lui Abraham Lincoln. Ceremonia are loc in fiecare an inaintea Zilei Recunostintei. Potrivit traditiei, in penultima joi inainte de Thanksgiving Day, in timpul unei ceremonii, presedintele american salveaza de la moarte doi curcani. In acest an, norocoasele inaripate se numesc Flyer si Fryer si au fost alese in urma unui concurs organizat pe site-ul Casei Albe. Bush, amuzat de incident, a povestit ca in acest an Barney s-a implicat si el in ceremonie, in timp ce isi desfasura antrenamentul zilnic in poienita din Gradina Trandafirilor. „De data aceasta, a ajuns mai devreme si, in loc sa alerge dupa minge, l-a fugarit un pic pe curcan“, a glumit Bush.


Podea prabusita din cauza unei partide incinse de sex


Doi turisti au trait o experienta mai putin obisnuita intr-unul dintre hotelurile luxosului lant Parador. Aflati in Toledo, Spania, cei doi amorezi s-au prabusit la nivelul inferior cu tot cu patul in care se aflau. Potrivit versiunii oficiale, cei doi se odihneau in momentul incidentului. Turistii au ajuns la spital, impreuna cu un muncitor ce a avut ghinionul sa se afle in camera de la etajul inferior, unde efectua niste lucrari de intretinere. Angajatii hotelului au refuzat sa comenteze incidentul. Surse medicale au declarat ca femeia s-a ales cu diverse contuzii, iar partenerul sau are o coasta rupta. Nu se stie nimic despre muncitor, nici despre cum s-a prabusit podeaua.


Nunta pe aisberg


Un cuplu de neo-zeelandezi a luat decizia de a se casatori pe un aisberg gigant care se afla in deriva in largul coastei South Island, insa planul lor nu s-a derulat asa cum prevazusera. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, Bridget Byers si Donald Wyatt, originari din Dunedin, pusesera totul la punct, insa entuziasmul lor a fost stavilit de faptul ca pilotul elicopterului ce trebuia sa-i duca pe aisberg pe cei doi indragostiti si pe preot a spus ca operatiunea este mult prea periculoasa, potrivit Otago Daily Times.


In plus, Byers si Wyatt trebuie sa tina cont si de legea neo-zeelandeza care prevede ca nuntile sa fie celebrate la maximum 12 mile departare de coasta pentru a putea fi declarate legale. Cel mai apropiat aisberg se afla insa la o distanta de doua ori mai mare decât cea prevazuta de lege.


Jennifer Aniston – vedeta cu cea mai reusita coafura


Actrita americana Jennifer Aniston are cea mai apreciata coafura din show-biz, potrivit unui sondaj dat publicitatii de revista In Touch. Dupa cum informeaza Bunte.de, fosta vedeta din serialul „Prietenii tai“ le-a devansat in top pe colegele sale Jessica Simpson si Jessica Alba, care ocupa locul al doilea, respectiv al treilea in topul respectiv. Locurile patru si cinci sunt ocupate de vedeta din „O.C., California“, Rachel Bilson, si de Beyonce Knowles. In Top Ten mai sunt prezente si Lindsay Lohan, Scarlett Johansson si Sienna Miller.


Pamela Anderson – goala pentru o seara perfecta


Voluptuoasa actrita canadiana Pamela Anderson nu isi imagineaza o seara perfecta fara o sedinta foto in care sa isi arate nurii. Dupa cum informeaza Libero.it, fosta vedeta din Baywatch a marturisit ca nimic nu este mai distractiv pentru ea decât sa isi arate formele, la sfârsitul unei seri cu prietenii. Insa nu oricine are privilegiul sa o admire pe vedeta in toata splendoarea sa. Pamela prefera sa isi scoata hainele in fata cunoscutului fotograf David LaChapelle, care a lucrat cu cele mai mari vedete, printre care Drew Barrymore, Uma Thurman si Sir Elton John. „Când merg la Hollywood, ma opresc intâi la hotelul Chateau Marmont si apoi, de obicei, sfârsesc in studioul lui David LaChapelle, facând poze dementiale. Asa este o noapte de-a mea de obicei. La patru dimineata stau intinsa pe o masina, in studioul lui David“, a declarat cu sinceritate actrita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS