16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn mort si doi raniti pe soselele doljene

Un mort si doi raniti pe soselele doljene

Corneliu Cailean, de 55 de ani, din comuna Miresu Mare, judetul Maramures, in timp ce conducea o autoutilitara Dacia 1307, pe DJ 552, in comuna Terpezita, l-a accidentat grav vineri seara pe Milica Pârlogea, de 70 de ani, din localitate. Politistii au stabilit ca batrânul, sub influenta bauturilor alcoolice, in timp ce mergea pe marginea drumului, s-a dezechilibrat si a cazut in fata masinii. Victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale.


Sâmbata, in jurul orei 10.00, pe DE 70, in afara orasului Filiasi, Alexandru Selaru, de 37 de ani, din localitate, in timp ce conducea o Dacia Nova, din cauza imprudentei, l-a accidentat mortal pe Nicolae Serban, de 67 de ani, din aceeasi localitate. In urma impactului, Selaru a suferit leziuni, fiind internat la Spitalul de Urgenta Craiova.


Tot sâmbata, in jurul orei 18.00, pe DN 55 A, in apropierea municipiului Calafat, Violeta-Ramona, de 35 de ani, din Calafat, in timp ce conducea un Oltcit, din cauza imprudentei, a intrat in coliziune cu o caruta, condusa de Constantin Anca, de 49 de ani, din aceeasi localitate. In urma impactului, carutasul a fost ranit usor, fiind transportat la spital pentru ingrijiri medicale.


Pentru prevenirea accidentelor pe drumurile publice, Politia Rutiera a organizat in week-end-ul trecut o ampla actiune pe tronsonul de drum ce traverseaza judetele Dâmbovita, Arges, Olt, Dolj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Arad. Politistii doljeni au organizat sâmbata filtre si au instalat mai multe radare pe DN6, Caracal – Craiova – Filiasi si DN 65, Craiova – Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS