11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Precizare

Va scriu in legatura cu articolul intitulat „Lucrari de mântuiala pentru reabilitarea Liceului CFR“ publicat de ziarul dumneavoastra din 21 septembrie 2006.


In mod regretabil, in continutul articolului s-au strecurat unele informatii eronate despre activitatea si proiectele Bancii Mondiale din România. Cum buna informare a opiniei publice este la fel de importanta pentru noi ca si pentru publicatia dumneavoastra, ne permitem sa aducem urmatoarele clarificari:


Banca Mondiala nu finanteaza in acest moment in România nici un proiect de reabilitare a scolilor. A existat un proiect de reabilitare a scolilor finantat de catre Banca, care insa s-a incheiat in ianuarie 2004. Prin urmare, lucrarile la scoala mentionata in articol – Liceul CFR Craiova – nu sunt finantate de catre Banca Mondiala deoarece proiectul nostru s-a incheiat de mai multi ani.


In prezent, Banca Mondiala finanteaza un proiect de Educatie Rurala, prin care se deruleaza lucrari de reparatii de mai mica amploare (instalatii sanitare, electrice etc.) la unele scoli din mediul rural, dar scoala mentionata in articol nu este inclusa nici in acest proiect.


Suntem intotdeauna deschisi colaborarii cu mass-media, astfel incât publicul sa beneficieze de informatii cât mai corecte si prompte. De aceea, in interesul unei cât mai bune informari a cetatenilor din Craiova va rugam sa aveti amabilitatea de a publica aceste precizari.


Va multumesc,


Arabela Aprahamian Acting Country Manager Biroul Bancii Mondiale, România

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS