Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Actualitate

Petrica Mitu Stoian lucreaza la un nou album

Actualitate - Marius MACAMETE
(citeste alte articole de acelasi autor »)0 vizualizari
Duminică, 04 Iunie 2006 - 00:00
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

La festivalul „Flori de cântec, flori de mai“ sustinut de Ansamblul Folcloric „Maria Tanase“ din Craiova, in sala Teatrului National „Marin Sorescu“, printre nenumarati interpreti de seama ai cântecului popular românesc, Ionut Dolanescu, Niculina Stoican, Constantin Enceanu, Marioara Ionescu Capitanescu si multi altii s-a numarat si reprezentantul cântecului mehedintean Petrica Mitu Stoian. Craiovenii prezenti in sala Teatrului National „Marin Sorescu“ s-au putut bucura de minunatele melodii populare românesti, reprezentând diverse zone ale tarii, care au fost prezentate la festivalul „Flori de cântec, flori de mai“. Pe scena si-au facut aparitia, rând pe rând, nume mari…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: