22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePepiniera de miss la ISE

Pepiniera de miss la ISE

In prag de sesiune, studentii craioveni si-au ales cea mai frumoasa boboaca. Elena Badita este câstigatoarea titlului Miss Balul Balurilor si va reprezenta Craiova la Miss Unifest.


„Ce nu te ucide te face mai puternic“ a fost motoul cu care Elena Badita s-a inscris in concursul Balul Balurilor. Motoul si l-a ales tocmai pentru a se incuraja.


„Mi-am spus ca important este faptul ca am ajuns pâna acolo, ca am participat si indiferent de rezultat voi cobori de pe scena cu zâmbetul pe buze“, a marturisit Elena. Ea mai participase si la concursul de Miss organizat in cadrul Balului Bobocilor de la ISE. Atunci bruneta se clasase pe locul III si tocmai de aceea nu-si pusese prea mari sperante in competitia in care urma sa se decida cea mai frumoasa boboaca de la facultatile craiovene.


De fapt, chiar studenta a recunoscut ca nu prea avea incredere in fortele proprii inainte de a participa la balul din toamna. Atunci ea s-a inscris in concurs la insistentele colegilor si a fost surprinsa sa vada ca a câstigat un loc pe podium. In ceea ce priveste concursul de Miss din cadrul Balului Balurilor, acesta a stat sub semnul imprevizibilului pentru Elena. Ea s-a decis sa accepte propunerea organizatorilor de a participa la concurs cu doua zile inainte de bal, iar tinutele in care a defilat in concurs si le-a ales chiar in ziua evenimentului.


O viitoare afacerista


„Rochia de seara ne-a fost oferita de unul dintre sponsori, iar celelate tinute erau ale noastre. Eu mi le-am ales pe ale mele chiar in dimineata zilei când am participat la competitie“, a spus Elena. De alta surpriza a avut parte boboaca chiar inainte de a intra pe scena, când a aflat ca va purta numarul 13. Candidatele au primit numere in functie de inaltime si ea trebuia initial sa fie numarul 12, dar din cauza ca una dintre concurente a intârziat a ajuns sa poarte numarul 13.


„Sunt putin superstitioasa si, când am vazut ca eu sunt numarul 13, mi-am zis ca sigur nu voi avea o evolutie buna“, a afirmat studenta. Norocul insa i-a surâs, iar Elena Badita a coborât de pe scena triumfatoare. Pe lânga coronita pe care o pastreaza cu foarte multa grija, studenta a mai primit drept premii produse cosmetice, un sejur pentru doua persoane la munte si un curs de scolarizare pentru soferi. Cum Elena are deja permis, de scolarizare va beneficia fratele ei mai mic.


Elena Badita (Eli pentru prieteni) viseaza la o cariera in domeniul afacerilor, motiv pentru care a si ales sa urmeze cursurile Institutului de Stiinte Economice (ISE). Se pare ca ISE-ul aduna an de an cele mai frumoase studente pentru ca locul doi la concursul Miss Balul Balurilor a fost ocupat de o colega a Elenei, Nadia Grozav.


De asemenea, anul trecut cea mai frumoasa boboaca a fost desemnata tot o studenta la ISE.


Este victima cumparaturilor


Elena Badita este nascuta si crescuta in Slatina. Spune despre sine ca adora sa mearga la cumparaturi, printre achizitiile sale frecvente numarându-se hainele si bijuteriile. In ceea ce priveste stilul vestimentar, asa cum ii sta bine unei miss, Elena este adepta tinutelor elegante. Desi se declara tentata de o cariera de manechin, ea s-a vazut nevoita sa refuze oferta unei agentii de modele din Craiova pentru ca nu a fost multumita de contract.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS