12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLiviu Varciu, indragostit de Jack Daniels

Liviu Varciu, indragostit de Jack Daniels

Liviu Varciu, interpretul lui Oliver din telenovela Antenei 1 „Secretul Mariei“, a primit cadou un catel rasa Shar Pei, pe care l-a botezat Jack Daniels! Initial, actorul isi dorise un dog de Bordeaux, cum e Kayr, frumosul câine din „Secretul Mariei“, asa ca a vorbit cu proprietarul canisei Kris, Cristian Vatau, cel de la care provine si colegul patruped al lui Liviu, sa ii dea un astfel de pui. Insa Cristian a decis ca un Shar Pei s-ar potrivi mult mai bine cu personalitatea lui Liviu, asa ca i-a adus un catelus, de ziua lui, la sfârsitul anului trecut, din aceasta rasa deosebita.


„Când l-am vazut… m-am indragostit instantaneu de el!“, a spus Liviu care, tot in prima clipa, i-a gasit si nume: „M-am uitat la pielea care-i statea adunata toata in pliuri si mi-am zis amuzat ca arata ca un alcoolic batrân, asa ca numele «Jack Daniels» mi-a venit imediat in minte“.


Acum Jack are patru luni si, cu toate ca isi iubeste la nebunie stapânul, e foarte independent si plin de personalitate. „Doarme mereu, sforaie, ma «cearta», iar daca tip la el din vreun motiv oarecare, nu mai vine când il chem la masa in ziua respectiva. Când il scot afara, timp de trei minute alearga ca un nebun si nu ma mai inteleg cu el, dar dupa aceea vine singur la mine, ca vrea acasa, la caldura“, a spus Liviu, caruia nu i se pare o corvoada faptul ca trebuie sa il scoata afara de mai multe ori pe zi: „Datorita lui, mai ies si eu la aer, am timp sa ma gândesc la ale mele, sa-mi pun ordine in gânduri… Si e tare bine sa ai pe cineva care te asteapta acasa!“.


Cei doi sunt acum nedespartiti chiar si la filmarile pentru „Secretul Mariei“. „Jack a devenit mascota studiourilor. Toti colegii mei sunt lesinati dupa el, dar el il iubeste cel mai mult pe «fratele» meu, Toma (Danila), interpretul lui Remus, poate si pentru ca impartim o cabina si petrece mai mult timp cu el decât cu ceilalti colegi ai mei“, a povestit Liviu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU