16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMihai Dragu a demisionat din PRM

Mihai Dragu a demisionat din PRM

Consilierul local Mihai Dragu a anuntat ieri la Craiova ca a demisionat din Partidul România Mare, ca urmare a politicii duse de conducerea partidului la nivel central. Mihai Dragu a declarat ca decizia de parasire a partidului, dupa 14 ani de activitate ca membru activ, a fost determinata de modul nedemocratic in care conducerea centrala a ales sa solutioneze o parte din problemele partidului.


„Starea de nemultumire a inceput acum un an si jumatate in campania electorala când conducerea partidului nu a sprijinit in nici un fel filiala locala sau pe cea judeteana. S-a considerat ca toate resursele materiale si umane trebuie dirijate catre alegerile generale“, a afirmat Dragu.


Mai departe, consilierul a dat de inteles ca si desemnarea viceprimarului Gheorghe Nedelescu in functia de presedinte interimar al filialei Dolj a PRM a fost una dintre deciziile nedemocratice ale conducerii centrale. „Nedelescu a câstigat aceasta functie la Bucuresti. El a fost un apropiat al lui Ciontu si toata lumea se astepta sa plece din partid când a plecat Ciontu. A jucat la doua capete si când Vadim s-a intors in fruntea partidului s-a intors si el, dar in fruntea judetului“, a spus Mihai Dragu.


Dragu a demisionat doar in fata ziaristilor


Un alt motiv care a stat la baza deciziei de a demisiona a consilierului Dragu a fost transformarea PRM in partid popular, fara ca membrii din tara sa fie consultati. „PRM a fost bulversat de transformarea peste noapte in partid popular, fara o sustinere ideologica. Am fost convocati intr-o noapte la Bucuresti si am vazut cum partidul trece de la o ideologie de stânga la una de dreapta. PRM este o dictatura personala care se distribuie la nivel central“, a afirmat Dragu. Consilierul a adaugat ca va purta discutii cu reprezentantii mai multor partide politice pentru a se putea decide asupra formatiunii in care se va inscrie. Contactat telefonic, presedintele filialei municipale a PRM, Laurentiu Cazanescu, a declarat ca este la curent cu intentia consilierului Mihai Dragu, insa nu stie daca acesta a demisionat. „Stiam ca vrea sa demisioneze, dar nu am discutat cu el si nu stiam ca o va face azi. Deocamdata nu am primit demisia domnului Dragu, pentru ca secretara de la filiala municipala a partidului este in concediu medical“, a precizat Cazanescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS