24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSarbatori inedite la Vulcan

Sarbatori inedite la Vulcan

Lumini si parcuri amenajate pentru copii, colinde si colindatori sunt doar câteva dintre surprizele pe care edilii din Vulcan spun ca le vor face locuitorilor municipiului, in preajma Sarbatorilor de Craciun. Numai pentru ghirlandele de lumini, cei din primarie au alocat 150 de milioane de lei, dar surprizele nu se vor opri aici. „Cei din Vulcan vor avea ocazia sa vada primarul si viceprimarul in postura lui Mos Craciun si a Craciunitei, pentru ca vrem sa fim in mijlocul oamenilor, cu colinde, cadouri si cu un oras imbracat de sarbatoare cu multe beculete“, a declarat Angela Stoica, viceprimarul municipiului Vulcan.


In premiera, in acest an, edilii spun ca fiecare intersectie va fi imbracata de sarbatoare si in fiecare astfel de loc va fi amplasat câte un brad impodobit. De asemenea, pentru prima data in istoria locului, cartierul Colonia de Jos, unde traiesc cei mai saraci locuitori ai orasului, va fi si el impodobit, nefiind uitat nici cartierul Sohodol, pentru ca oamenii de acolo sa aiba Sarbatorile luminate.


De Craciun, la Vulcan va fi si un spectacol in parc, unde colindatorii si cei de la asistenta sociala vor primi cadouri. Aproximativ 300 de pachete sunt pregatite pentru colindatorii ce vor urca pe scena, dar si pentru beneficiarii de ajutor social. Actiunea de impodobire va fi finalizata pe 17 decembrie, aceasta fiind si ziua in care edilii dau startul Sarbatorilor de iarna in Vulcan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS