10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDaciile, atractia hotilor severineni

Daciile, atractia hotilor severineni

Politistii de la IPJ Mehedinti au depistat miercuri dupa-amiaza in Drobeta Turnu Severin trei hoti de masini. Cei trei indivizi, Alexandru Remus F., de 21 de ani, Sorin Ion C., de 31 de ani, ambii din Drobeta Turnu Severin, si Ion B., de 34 de ani, din localitatea Negoi, judetul Dolj, au furat mai multe autoturisme pe care le abandonau pe strazi, dupa ce le foloseau pentru deplasari in alte localitati si pentru transportarea anumitor bunuri. Furturile comise de cei trei au avut loc in perioada iulie-august, iar in urma verificarilor s-a constatat ca masinile furate erau Dacii.


Cei doi severineni erau cunostinte vechi ale oamenilor legii, acestia avind antecedente penale. Pe linga masinile furate, hotii au mai spart si doua societati comerciale.


Toti trei au fost prezentati Parchetului Drobeta Turnu Severin cu propunere de retinere. Apoi, conform legii, au fost prezentati Judecatoriei Drobeta Turnu Severin cu propunere de arestare preventiva, propunere care nu a fost insusita si s-a dispus cercetarea in stare de libertate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS