10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateApa rece pentru sanatatea salariatilor

Apa rece pentru sanatatea salariatilor

Angajatilor Spitalului de Urgenta Craiova a inceput sa li se distribuie apa minerala datorita temperaturilor ridicate inregistrate in ultimele doua zile. Inspectorul ec. Ghita Valentin, directorul administrativ ing. Iordache Petre si seful serviciului administrativ ing. Alina Firtulescu s-au reunit intr-o sedinta de urgenta in care s-a analizat problema distribuirii de apa catre personalul spitalului. Joi, membrii Serviciului de Protectie Civila si Protectia Muncii au intocmit documentatia necesara prin care a inceput distribuirea de apa urmatoarelor sectoare de activitate: bloc operator, crematoriu, bloc alimentar, spatii verzi, arhiva, spalatorie, lenjerie, centrala telefonica, centrala termica.


Cantitatea de apa distribuita personalului este de doi pina la patru litri de persoana, conform normelor in vigoare.


Aceste masuri au fost luate pentru mentinerea starii de sanatate si asigurarea conditiilor de microclimat la locul de munca.


Conform Ordonantei de Urgenta nr. 99, din 29 iunie 2000, art. 4, aliniatul B, se mai acorda personalului sectorului de activitate si o cantitate zilnica de ceai cald, incepind de la 0,5 litri, pina la doi litri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS