24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTratative pentru un bloc ANL la Petrosani

Tratative pentru un bloc ANL la Petrosani

Reprezentantii Primariei Petrosani sint in tratative de peste o luna cu cei de la ministerul de resort pentru realizarea unui bloc, in regim ANL, in cartierul Aeroport. Cei de la Bucuresti au primit pina acum toate datele, iar terenul aferent constructiei a fost degrevat de sarcini si urmeaza sa fie pregatit pentru construirea blocului. Fundatia, utilitatile si chiar o parte din structura de rezistenta a blocului exista, acestea fiind construite inainte de anul 1989.


„Facem interventiile necesare pentru ca totul sa fie in grafic, asa incit sa putem spune, cit mai curind, ca vom avea un bloc nou la Petrosani. Acolo exista toate dotarile, apa, canalizare, curent electric si acces la reteaua de gaz metan si nu ne ramine decit sa ne incadram in cerintele celor de la ANL“, a afirmat Carol Schreter, primarul municipiului Petrosani.


Pentru constructia care va fi amplasata linga piata din cartierul Aeroport exista realizat chiar si proiectul de executie si, daca va primi acceptul, acesta va fi primul bloc construit la Petrosani dupa revolutie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS