10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Draga redactie,

Va scriu si ma adresez personalului din redactie si chiar va rog sa prezentati cele scrise de mine, in ziarul dumneavoastra, Gazeta de Sud din aceasta saptamina, iar eu le voi cumpara zilnic daca mi-ati indeplini dorinta. Sint unul din cei mai mari fani ai echipei de fotbal Stiinta Craiova, de aproximativ 30 de ani. Si chiar daca am locuit si in Franta si in Spania sau Italia – am lucrat in aceste tari 14 ani – fiind in prezent un mare om de afaceri cu firme in România, inima mea, chiar daca a fost departe, n-a incetat sa bata pentru Stiinta.


Azi pot sa va spun si sa declar deschis ca afacerile mele se invirt in jurul a 80-90.000.000 de euro anual. M-am stabilit de un an in România, chiar in Craiova. Si acum va scriu ceea ce as dori sa puneti in ziarul Gazeta de Sud. Numele si prenumele si telefonul nu le voi comunica in aceasta scrisoare, dar imediat dupa ce voi considera ca este necesar si va fi nevoie sa fiu contactat le voi face public. Stiu ca datorita conducerii, proastei administratii si numai urmarind interesele personale cit mai mari, fostul patron al Stiintei, Staicu, a dezonorat si a dus aceasta echipa intr-un dezastru rusinos pentru acest oras, pentru acesti oameni minunati ai Craiovei. Si a ajuns in Divizia B.


Stiu ca a preluat-o Mititelu cu promisiunea ca la anul viitor Craiova va fi in Divizia A.


Dupa sondajele efectuate, mai mult de 70% din cei intrebati nu-l apreciaza si nu au speranta ca va face ce a promis din urmatoarele motive, si acum ma adresez direct domnului patron Mititelu:


1) Domnule Mititelu, daca ati avut curajul sa preluati Stiinta, cred ca sinteti constient ca, daca nu o promovati in Divizia A la anul, va veti pune in cap tot orasul Craiova.


2) Credeti ca preluind echipa FC Caracal si transferind-o la Craiova, o echipa de locul opt-noua al Diviziei B, cu acest lot veti promova?


3) Recent s-a scris ca seamana cu o echipa de adormiti, remarca facuta de antrenorul Stinga.


4) Cum puteti sa promovati daca nu aveti bani?


5) Care este bugetul clubului Stiinta, de ce nu-l publicati? Inseamna ca nu aveti bani.


6) Ce achizitii de marca ati facut, ca daca veti aduce tot la fel ca Staicu, jucatori exotici din alte tari, veti pati la fel ca Staicu.


7) De ce nu cumparati jucatori de Divizia A, platindu-le contracte bune pentru a fi sigur de promovare?


8) De ce l-ati pus pe marele antrenor Stinga fara licenta de antrenor, venind direct din iarba, fara sa fi antrenat niciodata? Nu aveti bani?


Si acum fac publica intentia mea ca om de afaceri.


Daca mi s-ar oferi un post de presedinte la Stiinta sau chiar si patron, dar acum este prea tirziu, as asigura Craiova in modul cel mai serios ca as oferi din bugetul meu urmatoarele:


1) As veni cu 3.000.000 de euro la club pentru functia de presedinte.


2) As oferi 50.000.000 pentru functia de patron.


3) As oferi un buget la club de 5.000.000 de euro pentru a cumpara jucatori chiar cu 5-600.000 de euro bucata, chiar si straini cu experienta.


4) As oferi 500.000 unui antrenor mare chiar din strainatate, cel putin pina la promovare.


5) As asigura suta la suta ca la anul Craiova ar fi in A.


De ce ati preluat, domnule Mititelu, Stiinta daca nu aveti bani. Cu FC Caracal si cu Stinga antrenor credeti ca veti promova?


Vom trai si vom vedea!


Dupa ce veti publica acest articol imi voi face publice numele, prenumele si telefonul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS