5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePSD Gorj, dat in judecata de denuntatorul lui Mischie

PSD Gorj, dat in judecata de denuntatorul lui Mischie

• Clement Mocanu cere de la PSD Gorj doua miliarde de lei pentru lucrarile efectuate la sediul partidului • Avocata firmei ARC este sotia vicepresedintelui PSD Gorj • PSD a cerut efectuarea unei expertize tehnice


Societatea lui Clement Mocanu, ARC Tirgu Carbunesti, a actionat in judecata organizatia PSD Gorj pentru plata lucrarilor efectuate la sediul partidului, situat linga Prefectura Gorj. Conducerea societatii sustine ca PSD trebuie sa achite inca doua miliarde de lei. PSD Gorj a platit numai 500 de milioane de lei, in timp ce suma stipulata in contract este de 2,5 miliarde de lei. Procesul se afla pe rolul instantei Tribunalului Gorj, dupa ce Judecatoria Tirgu Jiu si-a declinat competenta pentru ca suma depaseste doua miliarde de lei. Contractul a fost incheiat pe vremea cind Nicolae Mischie era liderul PSD. Dupa debarcarea acestuia, noul presedinte al PSD Gorj, Florin Circiumaru, a reziliat contractul cu firma ARC. Avocata firmei lui Mocanu este chiar sotia vicepresedintelui PSD Gorj, Toni Mihail Grebla.


Procesul a avut loc marti, 21 iunie, iar aparatorii PSD au cerut efectuarea unei expertize tehnice.


Mocanu e dispus sa primeasca banii de la PSD in rate


Clement Mocanu spune ca a executat in totalitate lucrarile stipulate in contract: „Mi-au dat numai 500 de milioane de lei pina acum. Lucrarile au fost executate in totalitate. S-a facut o expertiza tehnica si s-a constatat ca lucrarile au fost facute conform contractului. Vor sa imi dea banii, dar spun ca nu au. Ei chiar au acceptat situatia de lucrari. Voi accepta sa-mi dea banii in rate, pe o perioada de un an. Daca nu, instanta va decide si voi merge pina la executare si blocarea contului. La sediul PSD s-au executat lucrari de consolidare, ferestre cu geam termopan si timplarie PVC, tencuieli exterioare si interioare. Avem facturi si bonuri de consum. Nu mai stiu cine a fost diriginte de santier. Panciu de la SNLO sau Merfu. Oricum, amindoi erau pesedisti“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS