24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSeful Politiei Comunitare Plenita a fost batut de ciobani

Seful Politiei Comunitare Plenita a fost batut de ciobani

Seful Politiei Comunitare de la Plenita a fost batut joi seara de doi ciobani, in timp ce se afla in misiune de patrulare in zona izlazului comunal.


Constantin Tamburu, de 45 de ani, seful Biroului de Politie Comunitara Plenita, a plecat impreuna cu doi dintre subalternii sai sa verifice mai multe sesizari de la cetateni. Oamenii s-au plins ca doi ciobani rau-intentionati isi duc caprele pe terenurile lor de la marginea izlazului comunal, distrugindu-le culturile. Plingerile cetatenilor s-au dovedit intemeiate. In lanul de griu, politistii comunitari au gasit nu doar caprele cu pricina, ci si pe cei doi proprietari, Nicolae Sirbu, zis Nica, de 36 de ani, si Cornel Chiriac, de 37 de ani, insotiti de opt ciini. Dindu-si seama ca au fost descoperiti, ciobanii au devenit agresivi si s-au repezit la oamenii legii. Intimidati de numarul ciinilor, dintre care doi rotweileri, subalternii lui Tamburu au dat bir cu fugitii, lasindu-si seful in miinile ciobanilor.


Acestia l-au batut pe Constantin Tamburu, apoi au asmutit ciinii asupra lui. In urma loviturilor primite, seful Politiei Comunitare Plenita a ajuns la Centrul de permanenta din Plenita, unde s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio-facial si traumatism mina stinga si i-au fost acordate ingrijirile medicale necesare. Localnicii din Plenita sustin ca nu este prima oara cind Sirbu si Chiriac au fost prinsi cu caprele pe terenurile lor si au ripostat cu violenta, insa pina acum ar fi scapat nepedepsiti. Cei doi sint cercetati pentru ultraj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS