10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTentativa de omor pentru o orga electronica

Tentativa de omor pentru o orga electronica

Un craiovean se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost batut cu bestialitate in magazinul lui de electronice


La exact un an dupa crima oribila petrecuta in barul „Alaska“ din Craiova, un caz asemanator s-a petrecut vineri, intr-un magazin din cartierul Lapus-Arges. Politistii care au vazut scena agresiunii si ranile deosebit de grave ale victimei si-au amintit nu doar de barmanita omorita in bataie si jefuita, ci si de cazul tinerei Alina Hirnau, ucisa cu citiva ani in urma in agentia Loto unde lucra.


Mobilul pare sa fi fost jaful


Haralambie Voicu, de 49 de ani, este proprietarul unui magazin de produse electronice, situat la parterul blocului 69 din cartierul Lapus-Arges. Vineri seara nu a venit acasa la ora la care obisnuia, astfel ca sotia lui, Mariana Voicu, s-a dus la magazin sa vada de ce intirzie. A gasit usa deschisa si a intrat, raminind fara grai cind a dat cu ochii de scena desprinsa parca dintr-un film de groaza. Sotul ei zacea intins pe jos, fara cunostinta, intr-o balta de singe. Prezenta rani foarte grave la nivelul capului, ca si cind ar fi fost batut cu salbaticie. Stropii de singe puteau fi observati la mai multi metri distanta de locul unde cazuse barbatul, pe mobila si pe pereti.


Transportata cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta din Craiova, victima a primit primele ingrijiri medicale, insa starea critica in care se afla a impus transportarea ei la Spitalul „Bagdasar“ din Bucuresti, pentru a fi supusa unei interventii chirurgicale complicate. Cadrele medicale s-au aratat rezervate in a-i acorda sanse de supravietuire pacientului.


Lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Dolj, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe linga Tribunalul Dolj, au inceput cercetarile pentru identificarea autorului sau autorilor, care vor fi acuzati de tentativa de omor. Primele indicii arata ca mobilul agresiunii ar fi fost jaful, din magazin disparind o orga electronica in valoare de peste 40.000.000 de lei.


Exact un an de la crima din barul „Alaska“


Printr-o stranie coincidenta, tentativa de omor din cartierul Lapus-Arges s-a petrecut la exact un an de la alta crima oribila. In barul „Alaska“, situat pe strada Brestei din Craiova, barmanita Alina Ghita, de 36 de ani, a fost gasita de sotul ei zacind fara viata intr-o balta de singe, in mijlocul localului. Femeia murise in urma unei batai crunte. Era atit de desfigurata, incit nici macar sotul ei n-a recunoscut-o la inceput. Ucigasul a retezat cu un cleste inelarul tinerei pentru a-i lua verigheta, apoi a plecat fara sa fie vazut de nimeni, nu inainte de a lua cu el din bar mai multe sticle cu bautura. Politistii si procurorii n-au reusit nici pina acum sa afle cine a savirsit aceasta crima.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS