16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSubprefectul de Olt a ramas inzapezit

Subprefectul de Olt a ramas inzapezit

Subprefectul judetului Olt, Gigel Stirbu, seful Comandamentului de iarna, a trecut ieri prin mari emotii dupa ce a fost implicat intr-un incident rutier. Plecat de dimineata ca sa strabata drumurile din judet pentru a inspecta interventia utilajelor de deszapezire, pe drumul de intoarcere dintre localitatile Schitu si Brebeni, masina in care se afla subprefectul, o Daewoo Leganza, a derapat si s-a infipt intr-un sant.


„Tocmai terminasem inspectia si ma indreptam spre Slatina. Eram pe drumul dintre comunele Schitu-Greci si Brebeni, drumul era practicabil numai pe o banda si nu prea se vedea bine. Era zapada peste tot, abia vedeam drumul, ne orientam mai mult dupa tufisurile de linga margine. La un moment dat, am vazut ca masina se invirte de citeva ori si se infige intr-un sant. Nu mi-a venit sa cred ca mi se intimpla asa ceva. Am fost la un pas sa ne rasturnam, dar am avut noroc. Degeaba am incercat apoi sa scoatem masina din sant, ne-a fost imposibil“, a spus subprefectul de Olt. Nici unul dintre cei aflati in masina nu a fost ranit, acestia alegindu-se numai cu o sperietura zdravana.


Mai multi soferi au incercat, timp de aproape o ora, sa ajute la scoaterea limuzinei din sant, dar efortul a fost inutil. Nici unul dintre cei care au oprit sa-l ajute pe subprefect nu a stiut cui ii apartinea masina. Abia interventia unei basculante a reusit sa ajute la repunerea masinii pe drum, subprefectul ajungind in ultimul moment la Slatina pentru a informa autoritatile de la Bucuresti despre situatia din judet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS