11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

Caracalean ranit intr-un eveniment rutier

Un tinar din Caracal, judetul Olt, a fost ranit grav, simbata seara, intr-un accident rutier produs in aceeasi localitate. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane, Silviu Catalin B., de 19 ani, din Caracal, se deplasa regulamentar, ca pieton, simbata seara, in jurul orei 21.40, cind a fost lovit de autoturismul Dacia condus de Liviu Teodor V., de 21 de ani, din aceeasi localitate, suferind mai multe rani grave. Conform primelor cercetari, accidentul s-a produs din vina conducatorului auto, care nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum (carosabil umed, acoperit cu pietris), pierzind controlul volanului si patrunzind pe acostament, unde l-a acrosat pe pieton.

Femeie insarcinata – moarta intr-un accident comis de un mehedintean

Un barbat din comuna mehedinteana Obirsia Closani este cercetat de politistii timisoreni, dupa ce a accidentat, simbata, o femeie insarcinata, victima decedind, citeva ore mai tirziu, la spital. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane, Paraschiva V., de 46 de ani, din Timisoara, se angajase, simbata, in jurul orei 20.35, in traversarea un strazi din municipiu, prin loc nepermis si fara sa se asigure, moment in care a fost surprinsa si accidentata de autoturismul Renault Safrane condus de Nicolae M., de 36 de ani, din Obirsia Closani, judetul Mehedinti. Interventia medicilor asupra victimei a fost ingreunata de faptul ca aceasta era gravida in luna a II-a, femeia decedind, simbata noapte, in jurul orei 2.00, la spitalul timisorean „Casa Austria“. Politistii continua cercetarile, pentru stabilirea tuturor circumstantelor producerii accidentului.

Un doljean a provocatun grav accident de circulatie in Prahova

Un doljean este cercetat de politistii prahoveni, dupa ce, simbata, in comuna Tomsani, a comis un grav accident de circulatie. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane, Valentin Ilies G., de 19 ani, din comuna doljeana Motatei, conducea, simbata dimineata, in jurul orei 11.00, pe un drum de pe raza comunei prahovene Tomsani, un autoturism Daewoo Nubira. La un moment dat, doljeanul s-a angajat, fara sa se asigure, intr-o depasire, Nubira intrind in coliziune frontala cu un autoturism Skoda S100, condus regulamentar, din sens opus, de Petre P., de 47 de ani, din Ploiesti. In urma impactului, soferul Skodei a fost ranit grav, fiind transportat de urgenta la spital. Politistii continua cercetarile, pentru stabilirea tuturor circumstantelor producerii evenimentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS