8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGigi Becali a donat 10.000 de dolari bisericilor doljene

Gigi Becali a donat 10.000 de dolari bisericilor doljene

Preotii prezenti la impartirea banilor au promis ca se vor ruga pentru victoria lui Becali in alegerile prezidentiale

Liderii locali ai PNG Dolj au impartit simbata, la sediul din Craiova al partidului, bani pentru citeva biserici si gradinite din oras si din judet. Suma se ridica la 350 de milioane de lei si este donatie din partea presedintelui partidului, Gigi Becali.

Sala de conferinte a filialei teritoriale a PNG a fost neincapatoare pentru multimea de preoti care venisera sa primeasca bani cash de la Becali. Ba, reprezentantii bisericii din comuna Mischii au spus ca se vor ruga pentru victoria lui Gigi Becali in alegerile prezidentiale si ca vor dona o icoana care sa impodobeasca sediul partidului. Presedintele PNG a fost laudat pe motiv ca, desi Mischii este probabil „cea mai reprezentativa comuna din Romania“, nici un om politic nu a contribuit la finalizarea bisericii din localitate. Din Mischii ar fi originar tatal fostului presedinte, Emil Constantinescu, bunica actualului ministru de externe, Mircea Geoana, parintii fostului prefect de Dolj si actual secretar de stat in MAI, Ilie Stefan, precum si parintii actualului prefect de Dolj, Ion Calin. Cu toate acestea, biserica ar fi primit bani doar de la Emil Constantinescu, aproximativ zece milioane de lei. Intre altele, liderii locali ai partidului au spus ca in Dolj s-au strins 10.000 de semnaturi pentru sustinerea candidaturii lui Gigi Becali la presedintia Romaniei.

PNG Dolj a anuntat ca listele de candidati din partea filialei pentru parlament sint „aproape finalizate“, fara sa anunte si numele celor propusi, dupa moda care circula acum in rindul partidelor, aceea de a amina acest moment cit mai aproape de 29 octombrie, data-limita pina la care se pot inscrie candidatii la Biroul Electoral.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS